Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

LEMPENG bukan lempang

Kelas Aerodance @ Dancerobic Hari Rabu malam Khamis ... kita banyak main 
pinggang, lompat dan gerakkan tangan.

Meringue twist, out-out in-in, V, mambo .. Malam ini kita al-Latino nampak gayanya ye.  Hepi gila siot .. peluh maksimum .. habis basah seluar baju.  Ada tak yang tergeliat pinggang? Rilek arr .. sikit je tu. Ce ukur .. ce ukur .. ada turun seinchi dua tak pinggang tu? Cehhh .. macam al-cepat-sangat la pinggang tu nak turun, kan. Hahaha.


Teacher of the night, Teacher Tini and me.
T-shirt Adidas beli kat Children's Dept 2 tahun lepas tu dah kembang longgar. Sila retired kan dia ye wahai Ella .. 
macam dah tak da baju lain ... asyik-asyik pakai aku *komplen sang baju*
Tehehehe

Lepas class kita gi makan. Segelas Nescafe O dan sekeping lempeng kongsi dengan girlfrenku Nana.  Ini LEMPENG ye kekawan .. bukan lempang tau .. silap taip E ke A terus makan lempang kita ini malam.  Buat yang tak kenal Lempeng, this is pancake tapi hok yang Melayu kita punya.  By the way, sekeping lempeng melimpah pinggan ni hanya RM1 di JJ Manis Jalan Paip, Meru.  Cicah sardin kau .. kelas kau Kak Ju tokey kedai.Tak kedekut .. tak da nak fikir untung. Moga murah rejeki ko Kak.

OK la ye .. dah takmo cerita dah. Jam sudah pukul 1:15 pagi.
Selamat Hari Khamis.
Moga hari ini manis.










2 comments:

Nyamuk Terbang said...

penang pnggil peknga ataupun tempek belanga

Kakcik said...

Sedapnya lempeng cecah sardin. :)