Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Update Status Biar Berpada. Kek Pelangi.

Trend orang sekarang .. sikit-sikit update status kat FB.  OK, Bagus kalau kita berkongsi sesuatu yang baik dengan rakan FB. Tapi jangan la kita share status maki hamun jiran sebelah, sakit hati dengan mertua, mengutuk dan mengata orang dan sebagainya. Cerita-cerita camtu, better simpan untuk diri sendiri or kongsi dengan yang benar-benar rapat sahaja .. tak perlu 'public'.


It doesn't benefits anyone .. setakat melepas geram dan marah di FB, tidak ada kesudahan dan faedahnya and perhaps kita akan menyakiti yang lain tanpa kita sedari. No point, right. 


By the way, Misz-ella nak share dengan readers akan kelazatan, kesedapan dan keenakan Kek Pelangi yang Misz-ella makan baru-baru ini.

Repeated .. its creamcheese on the top and the centre filling.  It's very nice.  It's not sweet but creamy. Sedap kauuuu .. tak sedar ber sudu-sudu i makan.  

250gm of this delicious Rainbow cake is only RM20.  U can choose whatever colour you want .. you can give ideas on the decoration that you want .. this baker will try to accomodate you. 250gm ni boleh makan 6-8 orang .. kecuali la kalo korang makan kek sepinggan ala-ala makan nasik!! Perghhhh .. menternak lemak kah ekau?? Tehehehe.

Click Sugarplum's Kitchen here and liase with Deeb directly.  Deeb will be very happy to help you. Ok dah .. Babai korang. 

6 comments:

PrincessNur Nurr said...

Sedap nampak kek tu kchik...lama x komen kt blog kchik..tp nur baca sokmo tau...hehe

Farid NZ said...

Wow... looks nice! Salam perkenalan...

*SiRibenMerah said...

masalahnya..
ramai yg begitu..
jdkan FB umpama diari..

paling tak suka..
bila ada status menyindir2..

mrs.smile said...

setuju sangat dengan entry ella, ramai yang salah guna kegunaan fb sekarang, umpama tempat meluahkan perasaan secara sindiran pun ada...

btw cake tu nampak sangat tempting!

anyss said...

Assalamualaikum,
wow! lemak2ku sedang menari-nari mahukan lebih ramai rakan2nya hu huhuhu hu meleleh ayaQ lioQ

pena rozie said...

Sedap pulak kek tu....