Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Lompat Tinggi-Tinggi

Kelas 'aerodance' malam semalam banyak lompat tinggi-tinggi. I like sangat-sangat.

Jumping Jet, Slide .. Pump .. Pump .. , Bokwa Jump .. perghhhh .. best siot.  Lepas tu kita dance Rock N Roll.  Betul-betul mandi peluh. Basah lencun seluar baju.

I love exercise.  I have been exercising *ada ke perkataan ini* .. since 20's and now i am 40.  After almost 20 years, senaman bukan lagi sekadar senaman tapi dah jadi gaya hidup dan amalan.  I will fall sick if i dont exercise .. I will be very moody if i dont exercise.  Camna nak berhenti?

Bersenam baik untuk kesihatan.  Bersenam baik untuk 'positive thinking'.  Bila bersenam, buatlah dengan kesungguhan.  Beri jiwa dan buat sepenuh hati.  Enjoy it. Listen to the music, follow tempo, memorise the step, hit every point with full heart .. its fun.  There is no 'syok sendiri' in aerodance .. jiwa harus bersatu dengan irama.  You will love it. I'm sure.

Lepak with kesayangans at Patisatustudio milik Umi.

Sambil borak, sambil nyanyi-nyanyi.
Sambil makan .. sambil hepi-hepi.

Love you all ketat-ketat, kesayangan.


















5 comments:

Mak Wardah said...

Best tengok Kc and friends...lepaking gitu. Take care

Kniedaz said...

bestnya...

Kakcik said...

Bila bersama kesayangan, pasti hati yang gundah dapat ditenangkan. :)

Rai Ourkizuna said...

terbang semua masalah kalau lepaking dengan kesayangan kan kak..

~emi~ said...

Hai, salam kenal. Jemput singgah ke blog sy :)