Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tak Paham. Tak Paham.

Kadang-kadang ada benda kita tak paham.  Malah kita susah nak paham.  Its deeply complex and complicated when it can actually be straight forward.

Tak pe lah.  Biarkan ia kekal misteri dan rahsia. Mesti ada sebab kenapa begitu kejadian dan arahnya.

Certain things are just undescribed, kan.  Tak terluah dengan kata-kata.

Selamat Hari Ahad.
Mulakan hari dengan senyuman agar kita sentiasa sehat.
Bye, readers.

Opsss .. by the way .. tengahari Sabtu i masak ni - Ikan Cencaru Sambal Kicap and dorang cakap uuuuuu .. tersangat lah best. OK dah. tu je nak cite, kali ni nak betul-betul say GoodBye.  GoodBye korang.  I want to go to sleep sebab sekarang sudah jam 2:07 pagi. Bye ..








2 comments:

Marina Monroe @Nanie said...

Banyak perkara yang berlaku memang diluar kefahaman.

Bagi auntie jawapannya ada bersama Allah swt.

Sharinginfoz said...

betul tu sesetengah benda memang kita tak akan faham