Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Menuju 2000

Hai. Selamat Malam. Dah tidur ye korang? Aduiihhhh .. yang dah tidur tu confirm tak baca blog hang Ella .. Hai la kat yang tengah berjaga dan tengah baca blog ni. Apa daaaa ..

Menuju 2000 .. cukup 2000 nanti kita rai bersama ye.  So sapa-sapa belum Follow Sila follow Belog ini so that you qualified with the celebration.

Apakah? Rilek arr .. nanti i cerita bila tiba masanya.  Bakal ada kejutan dan 'surprise' untuk mereka-mereka yang suka lepak kat sini.

So jangan duduk diam-diam, sila bersuara so that i got you, OK.

Selamat Malam buat yang sedang baca.  Keep on reading as i will keep on writing. Bye.

3 comments:

Rai Ourkizuna said...

eksaited nampak perkataan rai kat entry akak..haha..tah pape..

selamat meraikan ke 2000 kak.. :D

Chot said...

ade jamuan sate tak? :p

Hasnida Ismail said...

assalamualaikum kakchik...consider me too....