Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bulan-Bulan Sibuk

May is a madness for me .. bulan yang macam-macam ada. Bulan yang penuh dengan cerita.Suka, duka, tangis, ketawa semuanya ada. May is a complete month. I will remember May 2015 forever, selagi hayat dikandung badan.

Apart from that, June is not bad too .. thot June tak berapa sibuk rupanya Jun tak kalah dengan Mei but its ok .. untuk orang tak tau diam like me, busyness is heaven .. tak busy itu sepi. Enjoy life no matter how it is, Ella!

Preparation for Teaching, Training & Assessing Learning Exam. Candidates are professionals, most of them are Lecturers from the leading Universities in Malaysia. Trainers/Lecturers who want to be recognized by International bodies should sit for this exam. Visit http://www.thinkplustraining.com/ for more info. Think Plus offers various professional training/courses that will benefits individuals and organisations.

My partners during May Interview Campaign at JW Marriot. Kerja gila-gila tapi kita semua suka. Live life to the fullest. Enjoy whatever you are doing and be happy. In Sha Allah, berbaloi segala penat lelah .. tak terasa tenaga yang keluar. I love my TP Family. Nak cari kerja? Submit your Resume at www.thinkplusjobs.com

I just realised our office view is Golf Course. Wahhhh .. segar bijik mata dijamu pemandangan indah sebegini.

Last week, i ate this good food. Menjelang Ramadan, blog ni banyak dapat invitation untuk Buka Puasa Review. Saya rela, demi kerana ingin berkongsi dengan readers semua. Kerja siang malam memang sesuai untuk orang tak tau duduk diam macam i!! Haha.

Dulu kalau boring Misz-ella akan mekap. Nowadays, tak da sesaat pun i rasa boring, tiada seminit Misz-ella rasa tiada apa nak dibuat. There is always something to do and i am very happy. Hidup lebih bermakna bila kita banyak kerja dari duduk menganga tak buat apa .. tambahan untuk orang tak reti duduk diam macam i .. Misz-ella mana reti nak lepak-lepak or posing ala-ala duyung depan TV di malam hari. TV-Tv ni is just not me .. nak pulak layan drama .. tak kuasa la i, kan. OK dah .. dah cukup dah Misz-ella sembang dengan korang .. i got to go and do something. Byeee.

6 comments:

afeeqah said...

salam.. oo kak ella satu ofis dengan kawan saya rupanya, ammar aflus. Banyak laa entry makan-makan lepas ni kan hehe

mamabeauty said...

bestnya review food hew hew

Diana Rashid said...

kakchik sekarang dan teror la makeup..cantik berseri je tengok..

Misz-ella Ismail said...

Walaikumsalam. Yeahhh banyakkkk sangat. Datang hari2 baca ye afeeqah

Misz-ella Ismail said...

Memang best mamabeauty. Lain tempat lain cara - itulah keseronokkannya.

Misz-ella Ismail said...

Biasa-biasa je Diana. Lum terror betul-betul lagi.