Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Monday June 15th

 Hello Monday.

Lovely Monday but the sun doesnt shine. Hujan pagi .. dingin sejuk kita harini. I was at Mom's .. mata tak berapa nak cantik harini. Ada macam sedikit 'infection'. I think my eyes are too tired already. 

I forced them to work hard to complete all my task. Forcing them to face the laptop more than 8 hours per day. I only stop for 'makan' or at time where i need a break.

Kesian mata saya .. hari ni dia rasa tak selesa. But as usual, my life is incomplete if i didnt stay in front of my computer. Sangat tak selesa kalau terpaksa duduk diam-diam sahaja. Kalau duduk diam, kalau banyak rehat, badan jadi sakit, lesu dan penat.  Kalau mengaktifkan diri berjam-jam, elok sihat pulak kau .. tak reti pulak kau penat, kan. Hahaha.

Received bouquet of luxury flowers from Bloomthis. So cantik .. so lovely .. so happy .. sooo much love with this. Perempuan mana tak suka bunga, kan. Thank You *muahh*


I finished my big task *happy* and I received few good news recently. I get what i want ~ Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. God Bless. 

Looking forward for my new look. Suka tak? Suka tak wajah baru Misz-ella? Excited nak jumpa korang-korang dengan rupa baru ini. More detail about this Optical shop will be out in my Blog, soon. So sapa-sapa nak ber cermin mata tapi masih bergaya tunggu my Entry ye. This Optometrist is very good .. harga pun biasa-biasa je .. tidak terlalu mahal macam kedai cermin mata yang lain-lain tu. Nanti kita share dengan readers semua, k.

So readers, Selamat Minggu Baru. Lagi 2 hari kita nak berpuasa .. Selamat Berpuasa .. korang dah buat baru raya eh? Wahhh .. Misz-ella puasa dulu nanti baru fikir pasal raya. As usual, tiap-tiap tahun pun camtu. I almost forgot about tempah baju cepat nanti tailor tak ambik tempahan lagi .. i dah lama lupa .. sebab dah lama tak tempah baju. Nowadays raya macam tak da apa-apa .. sambut raya kerana harus disambut kerana ia Hari raya ..nak beria-ia sangat tak da. Things changed .. Misz-ella dah tua kot .. Haha.

Ok Bye. Got to go and do something else. Petang ni ada lagi satu Entry. Jangan lupa datang baca, K. Byeee.





1 comments:

Rai OurKizuna said...

KC Ella sentiasa manis..