Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

OMGfest!! All-Star Ramadhan Mega Raya Sale !!


Hello Hai Lovely Readers ..

Dah ber shopping raya? If belum, GOOD!! Cos in this Entry, I'm gonna share with you about OMGfest!! All-Star Ramadhan Mega Raya Sale yang akan diadakan tidak lama lagi yang mana harga barangannya  tersangatlah 'wallet friendly' and thats gonna make us save a lot menjelang Raya nanti.



Remember this dear readers :-
OMGfest!! All-Star Ramadhan Mega Raya Sales is from 8th-10th July 2015
Start from 10am to 7pm
Location is at Kristal Hall, TM Convention Centre (TMCC), Menara Telekom (TM), 
Bangsar, Kuala Lumpur
Only 70 selected vendors are participating. They are giving hugh discounts with super special price.
Official online radio, Peaceyallfm by Dato' Ac Mizal will be there to welcome you!
Meet your artists ~ Catriona Ross, Zarina Zainuddin, Enot, Ifa Raziah, Zur Eda, Mila Jirin and many more as they are participating too.
20 orang terawal akan mendapat Wang Tunai RM50 *yeahhh .. extra pocket money for shopping* 
50 orang terawal akan mendapat 'goodies bag' worth RM300

So buat sesiapa yang belum shopping includes Misz-ella ni, kita geng. Meh gimme 5 *pap* tampo skrin. Haha. Mari lah kita bersama-sama memeriahkan OMGfest!! All-Star Ramadhan Mega Raya Sale dari 8-10hb Julai, pada jam 10pagi-7 malam untuk bershopping raya sambil menjimatkan poket kita. Lagi banyak jimat, lagi best, kan. So lets block our date .. lagi awal pergi, lagi bagus, lagi untung sebab dapat 'grab' barang lebih dulu dari yang lain. Jom. Jom. Jom .. jumpa di sana *SHOPPING MODE ON* Hehe.





1 comments:

kakyon said...

salam ramadhan Kakchik..
rezeki bulan puasa ye..bnyk dpt jemputan review.. :)