Sunday, August 22, 2010

Hot and Cold Therapy - Bertungku Cara Baru

Ingat lagi tak masa dlm pantang dulu?? Kena bertungku, kn. Dh dkat2 nk brsalin  mula la kita sibuk cari batu sungai. Habis sume sungai kita pegi ... sambil mandi manda kita cari batu, kalo blh nak  batu yg senang  pegang. Pastu cari pulak daun mengkudu. Panaskan batu tu atas api lama2 .. bila dh panas dibungkus dgn daun mengkudu.  Smpai trbakar kain buruk tu.  Hahaha ...

Zaman dh berubah.  Teknologi dh makin canggih.  Cuba tgk kat bwh ni.

Apa benda ni eh??
Siap dgn Cermin mata ultraman lagi .. hehe

Talipinggang Mike Tyson pn ada gak.
Kalo tak kurus gak tak tau la .. hehe ..

Ni la bendanya korang ..

Mmbantu mengatasi masalah2 spt diatas

Yg slalu tak cukup tido, yg ada eyebag, mata letih (aku la tu .. hehe)

Yg ni terapi sejuk .. demam blh ltak kt dahi ni ..

Cara2 mnggunakannya .. korang follow je la ye ..

Nak beli ??  Contact aku eh .. aku blh tolong .. hehe ..




4 comments:

bspotgurl said...

effective utk kurus ke ni, kak chik ?

Stubborn Gurl said...

wah!..akak budak degil ni dh bukak kedai pulak..hehe..

mahal ke kak?..mcm syiok je,utk migrane pon leh katenye..

budak degil ni da la salu sakit2 pale..hehe

syahira ariff said...

nyaman tak pakai cold therapy tu?

Cheqna said...

sekarang ni byk betul rekaan canggih2 ek..tungku pun tak payah bakar atas api..

bab-bab nak slim ni "fobia" dengar..mana tak, suka beno men"try" makanan..haha..

:-)