Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tak suka eh ...


Sejak kebelakangan ni kan, ramai betul yg tak suka  .... Mcm2 la tak suka diaorg tu.   Tak suka blog aku la, tak suka rambut aku la, tak suka 'presentation' aku la ... ish3 .. so prihatin korang dgn aku ye.  Aku pun prihatin jgak dgn teguran2 korang tu tapi aku nk buat camna ??  Sbagai manusia .. dh tentu kita tak boleh puas kan hati sume org.  Dh tentu kita kena tepuk dada tanya selera.  Dh tentu life kita,  kita decide.  Tanya pendapat org boleh .. but by the end of the day it's our own decision.  Btl tak korang?  

Yang penting .. aku cuba buat yang terbaik dan jadi diri sendiri.  Aku Ella .. Norzaila Binti Ismail.  Korang ??  Lain ... kan. Dh tentu kita brbeza.  Kalo ada persamaan pun .. tkkan sama 100 %.  Btl tak ?

Aku syg kwn2 aku. Kalo blh tak nak guris hati dn perasaan kwn2 sume. Kalo blh 'i want to make them happy' .. tapi aku manusia biasa.  Tak da 'magic' utk buat sume org gembira.

Kesimpulannya kwn2 .. Terima la Ella itu seadanya.  Hehe .. Bye korang.




2 comments:

D said...

mcm ni baru teratur...kemas......marbeles...

kakchik@ella said...

Tp masih ada yg tk suka ..