Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kenapa London ??


Baru-baru ni aku tgk drama 'Isabella' kat Astro.  Seperti biasa .. aku bkn 'follow' pun. Tgk takat 1 siri .. pastu tinggal.  Bkn hantu TV la korang.  Hehe ..  Katanya drama ni 'shooting di London'.  Eh .. betul ke fakta aku ni ??  Ke dia 'shooting kt tmpat lain .. aku yg silap ??  Aku ni pun byk gak benda yg aku 'blurr' ... hehe ..

Persoalannya ... Kenapa London ??  Kenapa ye byk drama2 kita shooting kt London instead of tempat2 lain ?? Korang tau tak ??  Aku tak tau ... that's y la aku tanya .. hehe.   Bkn takat tak tau .. pegi London pn tak penah .. pdhal ramai sedara mara aku kat sana .. Abang aku yg pr1 (Alop) dulu pun lebih dari 10 tahun dduk London, sekali pun aku tak penah mlawat dia masa tu. Che Lah, adik abah (Mak sedara aku) dari dulu smpai skrg masih tinggal di London. Noni (anak sedara aku) tgh further study kat London skrg ni.  Walaupun ramai sedara mara kt London, tapi aku masih belum punya keinginan utk ke sana, pdhal kalo aku gi sana byk blh jimat ni.  Hehe ... Selera kecik kot aku ni.  Kalo org yg selera besar tu mesti sume tempat dia teringin nak pegi .. hehe ..

Che Lah yg dah brstatus 'PR' di Kota London
Foto taken when she same back to Msia .. 2 years ago kot ..

Baju biru tu Abang sulung aku .. we called him Alop
More than 10 years dia menetap di London dulu ..

Anak sedaraku Noni - skrg tgh further study kt London

Mesti London best kan.  Sbb tu sume org suka 'shooting' kat sana dan sbb tu jugak sedara mara aku menetap di sana.  Tgk Che Lah aku cukup la .. Smpai tak nak balik dduk Msia dah.  Kalo balik pn takat melawat sedara mara je.  Korang suka London tak ni?/  Aku ?? Entah ... no komen.  Hehe ...







1 comments:

alinac lover said...

erm..tingin juga yong..tp duit x ckup lg..hehe