Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kak CT ...


Ha .. kali ni nk buat special entry utk Kak CT plak ... hehe ..

Sapa itu Kak CT ??
 Lawyer ??  Majistret ??  Doktor ??

Alamak .. skrip sama lagi ...
asyik2 P. Ramlee shj di ingatanku .. hehe ...

Kak CT bkn Lawyer .. bkn Majistret.. dn bkn Doktor ...
She is from IT Dept of MAS ..


Ha ... Ini la Kak CT ..
Kitorg sama2 student kt Rozza Fitness & Aerobic Studio ..
Rasanya aku join earlier than her kot .. mula2 aku tgk dia ...
aku rasa dia ni se mcm je orgnya ..
 tak leh masuk arr dgn dia ..  nk tau nape ??
Keep on reading eh ..

Mula2 aku join class position aku kt 'Right wing'
Tp sjak ada student berenti ..
Ckgu Rozza 'reposition' kn aku kt 'Left wing' plak  ..
 nk bgi balance kot ...
Mula2 kat 'Left wing' tu mmg aku rasa sepi sgt .. mcm tk da kwn ..
Yg always permanent kt ctu Azel, Shireen, Kak CT ..
June dn Rusmie dh x da dh ..
Shireen & Azel kdg2 tk dtg .. Yg Kak CT ni pulak .. alahai ..
masa tu aku rasa dia sombong arr .. suka buat hal sndiri ..
jgn kn nk dgr dia brckp .. nk tgk dia snyum pn susah ..
Penah gak aku tgk dia borak2 dgn Azel .. Dgn aku ??  Lgsung tk dak ..
mahal sngguh sore dn snyuman ko utk aku ye kak .. hehe ..
Brbln2 we attended the class tgether .. tp tk penah brtgur sapa ..
Student lain aku tgur dn brkwn ..tp dgn dia tk ..
aku nk sbnrnya .. tp takut  .. kang dia wat tk tau ke .. tk sudi ke ...
malu la aku, kn .. hehe ..  aku cuma perhati dr dkt je la ..
tk berani nk tgur .. hehe ..
Till 1 day, Ckgu Rozza buat Mjlis Anugerah kt studio
 kita discussed about 'Pot Luck' ..  Mula la aku trfikir ..
nk ke dia join kitorg ? tgk2 dia jwb ok .. trkezut aku !! hehe ..


Bkn yg posing mnja tu tau ..yg pndng ke lain tu .. hehe ..
Masa ni mmg tk leh mesra dgn dia lgi ..


Ha .. yg baju T merah ujung skali tu ..
Amboi .. bria-ia aku promot Kk CT kt sni eh ..
Yg len2 jgn marah .. kedut's tggu masa nk kuar tu .. hehe ..

During this event ni la baru kitorg btl2 brckp ....
bru aku tau bday kitorg sama .. siap kitorg wished each other lgi ..
wah .. dh ada 'chemistry' kt situ .. aku suka .. hehe ..

Lpas2 tu .. dh blh sembang2 ...
pndgan aku pd dia pn dh mula brubah ... hehe ..
kiranya kt  'Left wing' tu dh ada la org yg sudi nk senyum
dgn aku smbil brexercise .. aku kn suka exercise smbil senyum .. hehe ..
lpas tu lgi .. bkn tkat snyum dn brcerita  .. 'Up' lg tau korang ..
Dh blh 'Mai Secwn' sama2 plak  ..
Wah ... nmpknya 'Geng normal' dh brtmbh .. aku  suka ..
mamak tu pn suka .. lgi masyuk .. hehe ..

Kak CT .. if u read my blog .. i wnt to tell u this ..
Walaupn u nmpk serius dn sombong ..
but actually u hve a lot of spontaneous character inside u ..
kelakar !!  lucu !! komedian ... hahaha ..
Dn since the 1st time kita lepak kt kdai mamak ari tu ..
i suka la dgn karakter u kak .. selamba je .. gila2 lak tu ..
kita sama la kak .. dh la bday sama .. gila kita pn sama !! hahaha ..
And now .. perasaan takut dn segan mula2 dulu tu dh tukar jd suka . ..
Slalu dh aku brsembang br2 dgn dia .. dlm gelap pn ada ...
 smpai anak dia pnggil blik !! hahaha ...
Tk cukup dgn tu .. brbalas2 sms lgi .. hehe ..

Aku suka la ko kak .. ko sporting .. aku enjoy borak dgn ko kak ..
hehe ..

Eh .. cukup la aku cite psl Kak CT kt sini ..
kang korang jeles plak ..
So .. bck to my previous entry .. Jgn tgk kulit .. tgk isinya skali ..
baru kita tau elok ke tdk ..  btl tk korang ??
Btl kn ... hehe ..

OK la eh .. kita jmpa di next entry ..
Bye korang .. Jaga diri ..












2 comments:

Anonymous said...

bukan sombong.... tapi i lambat mesra!!! Kat opis pun I lambat nak rapat dgn orang.. maklumlah, I ni kan tak de jiran... he..he..he...

rgds
Kak CT

kakchik@ella said...

Oooo .. lmbt masuk gear la ni ye ..

Hehe ...