Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sayang Kaki Mak - Bhg II


Mak berterapi kaki lagi korang ... Sayang btl mak kat kaki2 mak ye .. Eh lebih dari sayang korang .. kali mak manja2 kan kaki2 mak ni pulak .. Yg lain2 seperti rambut, kuku, badan pun mak sayang jugak .. jangan la jeles lak ye .. hehe ..

Belikan kaki mak sepatu baru ??  Ohh .. tidak.  Kali ni mak tak nak bagi kaki2 mak perasan cantek lgi dah.  Kang kaki2 mak ni terover perasan susah jgak mak, kn.  Kali ni mak bagi dia special treatment ... mak belai kaki2 mak dengan sentuhan pulak .. Hah ... ambek ko kaki .. pasni bkn takat brjln berjam2 lgi dah .. bermarathon pun blh .. kalah 'Road Runner'  .. hehe .. Jgn marah eh 'Road Runner' .. akak seru2 nama ko .. trsedak pulak ko kang.  Hahaha ..

Eh .. kata terapi kaki  .. nape bdn pulak yg dpt selimut ??
Wah .. untung ko badan dpt tempias glamer kaki ... hahaha ..

Mak dh ready .. excited nih .. hehe ..

Oooo .. Kk Senah pn ada ??  
Hbis la .. pasni dia msti rmpas takhta Ratu Salun aku .. hehe ..

Kaki sapakah yg gebu itu ??  Shhh .. rahsia .. hehe ..
Amboi .. kt kaki pn pakai bedak ?? Hmmm .. kt salun blh la ..
 Kt rmh ?? Jgn harapsss .. hehe ..


Amboi Kk Senah ... gaya dh mcm Mak Datin !!   
Ah Heong suka ni .. hahaha ..

Selesai brterapi mari la kita 'yam char'  ... hehe ..


Ha .. kt sini la kitorg lepak lunch hour tadi .. hahaha ..

Nxt time blh la kita repeat. Dkt dari opis .. tk smpai 10  minit pun.  Korang nak follow ??  Jom arr korang .. lpas ni sure kaki2 korang akan lbih brtenaga dn blh brjln jauh lgi.  Gerenti tk menyesal pnya lah.  Sakit ??  Mmmm .. Aku tak da pulak rasa sakit.  Org lain tk tau la pulak .. hehe ..





2 comments:

Miza Yusof said...

macam best je ni tempat ni. muah pun murah

alinac lover said...

murah nye!! nak p :(