Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Banyak nak kena belajar nih ...

Blogwalking is fun.  Btl tak korang??  Aku suka la tinjau blog org .. tgk apa yg ada kt sana. Smbil2 tu dpt kwn baru .. it's fun !! Cantek2 dn meriah blog korang eh.  Mcm-mcm ada, nak pulak blog bdk2 muda.  Pandai la korang nih. Aku punya simple je.  Iklan pun tk da kt sini ... hehe..

Banyak nak kena belajar nih. Sblm tu aku pantun dulu eh ...

Naik mobil naik speeda
Harus hati-hati di jalan
Saya ni banyak benda nak kena belajar
Kalau sudi mari la ajarkan

So .. ada yg sudi menjadi mentor ku ??  Ish .. tak malu aku, kn.  Hehe ...

3 comments:

Kay said...

hi kakchick..if berminat nak letak iklan gi la klik kan nuffnang kat blog..then register. ..:) hrp info ni bole membantu..kay pun baru juga ngan iklan2 ni..

kakchik@ella said...

hai kay .. nnti kcik cuba eh. thnks kay.

Pinky Pixie said...

hehe. blog sy pun simpple taw. xpe2, jnji smngat nk blogging tu ade.. huu