Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bad Loser !!


Ari tu T.B. cite pasal kwn dia.  Dia kata kwn dia 'Bad Loser'.  Aku ni kan sokmo blurr.  Maka T.B. pun terpaksa la cite detail lagi.  

Aku tak kenal Bad Loser ni. Batman aku kenal la .. bila trkena virus dia mlm2, susah aku nak tido.  Hehe ..

Dia kata .. Bad Loser adalah org yg tak blh trima kegagalan dn kekalahan.  Kata lah dia tgh main golf .. ttiba dia dpt rasa peluang utk menang tu very low, dia akan cari excuse utk tarik diri .. dia tak nak kalah, org camni tau nak menang je. Kalo dia dpt rasa yg dia akan kalah .. awal2 dia lagi dia akan 'surrender'.  Dia tak berani ambil risiko kerana tak snggup hadapi kekalahan.

Owh ... ada eh org camtu ??  Baru aku tau. Pernah kah trjmpa ??  Entahlah .. jap eh .. nak gi fikir jap.  Bye korang.  C u in nxt entry.  Hehe ..








3 comments:

bspotgurl said...

mmg ramai yg begini

nisa said...

ehehehe. akak , saya ponn camni jugaa :)) its very hard for me to see failure. never expect to fail in doing something. thats y , i put too many efforts in doing something.

diana said...

sebenar nye ramai orang yang mcm ni..
saye pun macam tu jugak le
kadang2..
heheh/..