Sunday, August 29, 2010

Hot .. Hot .. Mai la tengok ..

Hot .. hot .. Sangat hot.  20 psg dijual secara online dlm msa 10 minit shj.  Dan telah di re-order sebyk 4 kali dari bulan 4-6 tahun ini.

Tinggal 4 psg je dan dijual paling murah dlm sejarah.  Chewah .. ayat power tu .. hehe ...btl, tak tipu.  Tak penah lgi dijual semurah ini.



Tinggal 4 warna je - merah, dark blue, dark brown dn hitam 

Busana muslimah yg sgt2 popular - Longggg ... Cardigan

Nak tak ? Leh pkai jln2 masa raya nanti ... RM35 shj - tak trmasuk wang pos.  Aku pn tak tau berape wang pos sbnrnya .. bkn aku yg jual scara online dulu, org len.  Yg dduk Klang Valley tu tak yah pos2 la .. kalo korang nak kita jmpa je kat mana2.  Just leave yr comment and Kcik will cntact u.




3 comments:

AngahSayang2314 said...

salam kunjungan..

wah sempat lagi tue.. buat jualan hehehe...

kakchik@ella said...

suka ke ?? nak ke ?? hehe ..

hidayah said...

selalu saya menyampah kalau terbaca blog yang promote barang..
jujur nih..
rasa macam ayat penjual sangat propa..
tapi lepas baca entry nih..
saya rasa macam nak beli..

oh..apakah..?

kalau akak nih lelaki mungkin saya ingat saya dah jatuh cinta sama akak..

hahaha..

cuma saya nih saiz xxxl..

ada ke saiz untuk saya..?

:)