Friday, August 27, 2010

Penantian itu membosankan ..

Org kata penantian itu satu penyeksaan.  Aku tak la smpai rasa terseksa.  Tpi membosankan tu ada la.  Kalo tak caya tgk gmbr kat bwh ni.

Bosan .. Sib baik En. Camera  menemaniku.
Snap .. snap arr .. apa lagi ..

Kulit licin tapi tahi lalat byk .. Tok pah msti suka ni .. hehe ..
pasni kalo lalat nak hinggap aku tampo cepat2 .. hehe ..

Ni la yg aku akan buat kalo tgh bosan.  Sndiri ambek gmbr .. sndiri tgk .. sndiri senyum .. SYOK SENDIRI !!  hehe ..



12 comments:

sekamar rindu said...

salam...


ya penantian memang membosankan..

kakchik@ella said...

salam rindu ..

sib baik encik camera mnemani ku .. hehe ..

farsweethome farah,faris,farisa said...

kak chik seklai negok kan muka kak chik mcm linda Onn lah....yer tak tipu..... tapi tukar skit jer ek

kalautu linda onn...kak cik linda off boleh....

sama lah.. macam pelanduk 2 serupa

alinac lover said...

ecece akak comel ni..xpe amik byk2 xpe..org tgk sejuk perut ni..hahhaa

kakrose@kakyon said...

kakcik, hari ni mesti tak bosankan..gelak beso..hohoho..

kak ina kl said...

tak per syok sendiri..peduli apa org lain kata..penat shopping kat low yatt lah hari ni

kakchik@ella said...

alina@yong :- btl ke sejuk perut nengok?? hehe ..

kakchik@ella said...

farsweethome :- Jun org ke 4 yg ckp muka kcik cam linda onn. Ella off la camtu. Hehe ..

kakchik@ella said...

Kak Yon :- btl kak .. punya la beso smpai kuor airmata .. len kali kita jmpa lgi eh kak ..

kakchik@ella said...

Kak Ina :- btl tu kak.Yg penting tk kacau org, kn. Kak .. beli laptop baru ke kat Low Yatt??

bspotgurl said...

kak chik, time bosan bosan tu, layan jelah camera h/p..:)

kakchik@ella said...

u are rite gurl. Itu yg kcik buat time bosan. Hehe ..