Tuesday, September 28, 2010

Jumaat malam kita jumpa ..

Lokasi     :- Dome KLCC
Tarikh     :- Jumaat - 1/10/2010
Wat time :- 8 -10 mlm
Wat for? :- Dating arr .. apa lagi?? He2 ..

Mcmana?? Ada berani ?? Takkan tak berani kot. Sudah lama berhubung di alam maya ..marilah bersua di alam nyata. Nak la tengok .. betul ke tak da kepala ?? Ha3 ...

Bkn utk korang la. Ni invitation utk perempuan2 ayu dari Pudu English Secondary School, Jln Foss, Kuala Lumpur (sek aku la tu).

Dear Frens ...
Salina is going back to Sydney this Saturday nite. Memang tak sempat nak jumpa kat rmh Darling Sabtu petang ni. The only choice that we have is this Friday nite. Dont be selfish k .. Takmo dgr apa2 alasan. Kalo korang bagi mcm2 alasan, aku merajuk 10 keturunan!! Ha3 ... So, dia, dia-dia ni, dia-dia ni pulak .. sila sms your attendance ye. Korang kan shy shy cat .. mesti takmo komen kat sini kan. Ha3 ...






5 comments:

Gayahspears said...

k.ella :- inzinkan aku besandar seketika~ dgn itu org blh menilai kelemahan diri ku :( mood :- xde mood nk berblog :(

kakchik@ella said...

Jgn kata bersandar .. nak tidur baring di sini pun kak ela izinkan. Ha3 ..

kakchik@ella said...

Aku dan Noraida confirm ... anyone?? Wey tokey ayam .. jwb la kat sini!! shy2 cat la pulak. Ngada!!

kakchik@ella said...

CT Haida on .. yg len-len ni mana?

kakchik@ella said...

Fita darling got dinner with GAS Msia pulak.