Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kalau ada yg no. 2

Kalau ada yg no.2 ..
Yg no. 1 akan rasa terabai tak? Ke blh bgi perhatian kat dua-dua skali? Blh brlaku adil ke? Camna eh? Patut atau tidak ada dua? Or shld we maintain 1?

Aik? Readers lelaki fikir apa tu? Ha ... mesti korang fikir kawin dua!! Hahaha .. i'm talking about having 2 blog la . Ha .. kan dah terkena .. hehe ..

5 comments:

diana said...

kalau tanye saye..
satu pun kadang2 tak sempat nak layan padahal saye ni suri umah je.....
satu pun ok dah bagi saye..
bagi ella tak tau la..

alinac lover said...

HEHE :)

SATU LAGI BLOG UTK APA?
SAYA PON KDG2 X SMPT AWW..
SUMA NK BUAT..NK UPDATE YG SATU PON X TERKEJAR~

Kuman Chaos said...

hahah.. hampir terkena tapi konsep still sama.. kalau ada 2 boleh ka berlaku adil pada keduanya?
saya pun ada gak pikir nak ada 2 blog.. tapi pikir je la kan... x mampu den..

kakcik said...

Kakcik ada dua blog - tapi satu dah diprivatekan sebab kakcik tak boleh nak berlaku adil.. hehehe...

tajnur said...

Assalamualaikum.
Blog tu hanyalah `analogi` saja. Samada ditujukan kpd perkara2 lain, itu adalah masalah lain tetapi yg penting, `adil tidak semestinya saksama`.