Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sungguh aku malas !!

Pagi Jumaat 17 September ...

Sungguh aku malas. Brguling-guling atas katil smpai kul 12 tghari. Kat luar hujan lak tu .. ermmm .. lagi la mnjadi.  Kul 1.30 kuar rmh dgn Bodyguard .. Kita gi town .. sopink lagi. Pdhal baru hari tu brjanji takkan bersopink utk tempoh 4 bulan lagi. Tipu aku, kn?? Haiyo .. kalo kat US aku ni dh patut masuk pusat pemulihan utk org2 yg ketagih sopink. Hehehe .. 

KL sungguh lengang. Kalo ari2 camni kan best. Eh .. korang teruskan cuti la, jgn keja. Aku suka lengang camni. Hehe .. Pas sopink dn lunch, kita balik ke Sg. Buloh. Singgah salun rambut .. cuci2 .. urut2 ... potong2 .. aku suka!! Sungguh aku syg utk mmotong rambutku tapi kerana bosan ... aku potong smpai pendek. Huhuhu .. Habis ke'cun' nan aku .. perasan!! ... hehe ..

Mood malas ku bwk smpai ke malam. OTW home .. singgah MCD kt Rahman Putra. Tapau dinner. Pelik .. sgt2 pelik .. sbb aku jarang malas .. sokmo on the mood. Watever .. yg penting bahagia. Hehe ..






4 comments:

Gayahspears said...

hahah.. kita serupa akak... Gayah pon malas nak g keja ari isnin da start keja :(

bspotgurl said...

kakchik, mana rambut baru? tak selitkan pun picture rambut baru :)

kakchik@ella said...

Gayah ..

wat to do? Kena gak gi keja, kan...

kakchik@ella said...

bspotgurl ..

nak tgk ke?? Jom add each other kat FB dik .. dh tntu situ buku gambar!! hahaha ..