Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Minggu terakhir ..

Countdown lagi ... 5 more days.

Minggu terakhir sblm raya. Jln TAR, Kompleks PKNS n other shopping area sure sesak dn padat. Masa ni la baru nak kelam kabut. Tetiba je tringat .. Ni tak beli lagi .. Tu tak buat lagi. Kes last minit la ni. Khabarnya dari semlm org dah mula balik kg. Cuti sklh la katakan. Elok la tu .. korang balik dulu .. kasik clear itu jln .. esok2 aku nak lalu senang. Hehe ..

Mlm semlm ambek anak buah kat Hentian Duta. Pagi ni antar dia ke Bus Stand Pekeliling. Hentian Duta pack gila mlm semlm. Tak leh masuk lngsung.  Keta brsusun2 smpai double parking kt main road. Pagi ni gi Bus Stand Pekeliling tenang pulak. Nape ye? Tak rmai org nak ke Pntai Timur ke?

Korang buat apa eh wiken ni? Kemas rmh ye? Shopping ye? Buat kueh raya kot? Balik kg kot? Eh .. ada abg tu nak mengecat rmh .. cat rmh i skali bang .. hehe ..

Esok aku ada 3 date. Sib baik dkat2, tak la penat sgt aku 'drive here and there'. Hehe ...  Nak jmpa wanita2 cun .. Jun yg happening, Kak Nani ratu biskut raya dan adik degil. Excited nih.  Hehe ..

Happy weekend korang ...





4 comments:

Haw said...

kitarang biasa2 je kakchick.. yg mn2 sesak d elakkan.. yg mana mahal2 d jauhkan.. biarkan sipel asalkan bahagia

alinac lover said...

kl sgt sesak ye..saya pon pening..skg kat kedah pon da sesak..adoi~

kakchik@ella said...

Haw ..

Kakchik pun camtu. Hehe ..

kakchik@ella said...

yong@alina ..

kak ela pun camtu. asal jmpa jem je msti pening .. wah ..jem dah melarat sampai ke kedah ye?? hehe ..