Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bad Paymaster ..

I hate bad paymaster. Bad paymaster buat aku slalu kena marah dgn Boss !! Keja dah siap .. bayar liat. Kalo company yg ciput tak pe la jgak .. ni listed kat KLSE Main board. Eee .. malulah.

Letihlah aku jadi 'Along' brtaraf korporat ni. Kalo camni pnya gaya .. lebih baik kita buat projek gomen je. Dh tentu bayarannya on time .. siap guna EFT lagi. Tak yah aku susah2 collect cheque juta2 tu. Eee .. benci!! Hehe ..

2 comments:

o kambeng hitam o said...

kak, kalau susah sgt. baling cat merahje depan ofis diorg. lol

kakchik@ella said...

kalo baling cat merah kena tukar title ke 'along brtaraf keparat' dik. Hahaha ..