Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pagi Selasa 14 September

Hujan lebat kat Saujana Utama. Plan asal nak kluar 7.45, tp sbb hujan, 8.10 baru aku, Aiman dan Amir keluar ke Bandar Utama. Pagi ni diaorg ada part time job nak buat kt rmh Ucu, petang lak nak gi swimming kt Kelab Golf Rahman Putra. Molek sgt la tu .. mak pegi keja .. anak brpoya-poya. Semlm diaorg dah main Bowling kt The Curve... uii .. aktiviti dasyat. Thanks to 'Ucu Aishah' yg rajin melayan korang eh .. if not sure korang boring kt rmh cuti2 camni. Nak wat camna .. mak korang gila keja. Hehe ..

Dari Sg. Buloh ke Bdr Utama .. biasanya skjap je. Tp disebabkan hujan lebat  .. i was stucked in the  jem. Air naik sana sini. Sib baik aku drive SUV .. no hal la nak redah air.

Pas antar bdk br2 ni .. trus gi opis. Tetiba .. OMG ... where's my Entry Card? Biasanya ada kt 'dashboard' .. Dan kerana aku bkn jenis yg suka meraba .. aku parking kat atas je la. Tak kuasa nak meraba handbeg pagi2 camni. Hehe ... 

Masuk je ofis .. OMG lagi sekali. Byknya paperwork!! EOT projek Parit Mahang .. big big big tender close on 21st. Esok nk jmpa 'Puan PKK' kt Putrajaya. Mak aih .. byknya. Admire those people who can sign out at sharp 5pm. Aku ?? Jgn harap la nak balik seawal tu. With 5 projects on hand .. being part of the tender commitee .. hal ehwal 3 company which is also my 'baby' .. Tuan2 besar, yg bkn tuan tapi brlagak tuan pun aku kena handle gak .. sempat brblogging lagi?? uii .. superwoman ke apa aku ni?? Kalo tak kuat semangat .. dh lama aku bagi 'Divorce Letter' kt company kot. Tapi nmpknya smpai hari ni aku masih blh brtahan. Dh 15 tahun pun. No wonder la boss syg aku eh. Hehe ..

Aku dh msuk Gear 5 ni. Korang?? Ooo .. dok brsantai lagi eh. Wa.. syok la korang. Cuti pjg .. raya sakan la tu. Aku sudah mula mengerah jari-jari halus serta mindaku utk bekerja. Back to my normal routine.

Enjoy your raya holiday ye korang. Jgn lupa jalan balik tau. Hehe ..





1 comments:

alinac lover said...

olo..da keje ke?

hari ni yong nk g open house..
da hbis beraya kat perak..
kat kedah x sudah lg ni :)


selamat hari raya ke kak chik