Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Abah dan Ayah

Abah ..
Telefon nangis2.  Dia tanya .. Balik kg tak raya ni?  Rindu katanya.

Ayah ..
As at todate, hari ke 28 di Wad ICU, Hospital Taiping.

Buat Abah ..
Definitely Kakchik balik bah.  
Walau sukar bagaimanapun .. rela Kakchik mnempuhnya demi kasih Kakchik pd abah.  Tkkan Kakchik biarkan abah sepi tanpa Kakchik disisi di hari raya ini.

Buat Ayah ..
Kak Long akan tetap pulang. Walaupun ayah masih belum sedar dn blm pasti mnyedari yg Kak Long pulang mnziarah ayah di hospital. Juga demi kasih Kak Long pada ayah.

Sebak, sedih dn hiba aku mnyiapkan entry ini.  Brjurai-jurai airmataku menitis. Tuhan, berikan lah kami kekuatan dlm menghadapi saat-saat yg sukar ini. Amin.


5 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

erkk, abah & ayah tu org len2 ekk... pe2 pown smg cepat sembuh :)

alinac lover said...

sdey nya..sebak btol~

kakchik@ella said...

Mummy Melati .. abah is my real father. Ayah is my Father in Law. I'm very closed with both of them.

kakchik@ella said...

Alina ..

Kalo kak ela bca blik n3 ni .. airmata kak ela brgenang. Sedihnya Tuhan je yg tau.

kakrose@kakyon said...

sabar ye kakchik..jangan sedih2..