Tuesday, November 15, 2011

Kuala Lumpur petang Jumaat

Meredah jalanraya yang sesak petang Jumaat lepas kerja untuk bertemu kesayangan bagi membincangkan urusan-urusan duniawi terutamanya yang melibatkan 'money matters'. Eleh .. bukan jauh pun KLCC tu dari pejabat ku tapi kesesakannya ... Sib baik Highway tu tak da U-turn. Kalau tidak .. 'Aku dulu'. Hihihi.


KLCC yang dekat tapi jauh gara-gara 'traffik jem' ini ..

Sepinggan makan berdua kerana perut kenyang-kenyang manja.

Main cak cak pulak dia. Malu la tu ..

Ooooo .. Kakak cantek @ Nani Rostam rupanya. Ramai tanya tentang Nani Rostam dan familinya kat kita. Soalan yang selalu ditanya .. Ok tak diaorang? Cantek tak Hanis? OK. Kalau tak ok, lama sudah ku 'Say GoodBye'. Hanis Cantek. Sedap mata memandang.Alisya lagi la comel. Kita dengan Kakak cantek ni memang serasi bersama. Ada je benda nak cerita, ada je soalan nak tanya dan ada je 'joke' nak dikongsi bersama. Cerita bengang, cerita gembira all can be shared together. Sebenarnya dalam persahabatan yang penting ialah kejujuran, keikhlasan 'and respect each other'. Kalau motif persahabatan ada udang sebalik batu, hurmmm .. tak lama le.

So, sapa-sapa yang ada 3 ciri-ciri tersebut, meh salam meh. Meh kita jadi kawan. Hihihi.




13 comments:

azian said...

nak salammmmmmm....nak cium2 pipi jek taw....ekekekekek....
akak ni mmg baik laa dgn kak nani rostam ye????bila laa nak buat pavlova dia kak,...ekekekek.....

tgok muka kak nani ni pun dah tau dia mmg baik hati mcm akak jugak...

munna said...

SERONOK DPT KAWAN2 YG BAIK HATI MCM NI.... KTA SALAM BERDUA YE KC

Ana AzNuRuL said...

nak panggil kak nani ke aunty nani saya tak sure..sebab nampak muda panggil kak kot..tapi saya baya2 liyana pulak..aunty la kot..

aunty nani mukanya redup..biasanya orang camni hatinya bersih..tapi dalam kelembutan semangat beliau sangat kental..saya sangat kagum..

Melati Qistyna's Mummy said...

kalau ke situ, weekdays, weken, sama je... jam yg hamat... x jam ms cuti raya je kot, tu pon jam ngan foreigner plaks...hiks...

el said...

ms el mula2 msok blog kc ni
el ada gak kata..eh kc kawan ngan mak HZ..hehehe glem gitu ahaks

kc ngan kak nani ni BFF ke..dulu satu sekolah ke..cer cite alkisahnya ahaks

Fara said...

...kenapa blogger2 skg nie semua ctk2 eh? Hiks~ Termasuk KC! Auww!

eliyaezlinalias said...

kak nani mmg baik! lembut sgt!!!
sma jek ngn kc! sbb tu leh kamcing tu kan...~

ainnoraini said...

cantikk mcm ella jugak laa...
nnt kalau jumpe ella kat BBB nak ambik gamba sama2 la..ari tu malu la pulakkann..

bujal X said...

makcik model 80 an~wah~~~

mr.curly said...

ooo jem tu sbb ado eksiden..semut kono langgar lari..hikhik

Ati Masrif said...

kita..

kita...

hehe~

mesti ella jadi kecik je
kalau sebelah kak nani kan :)

alinac lover said...

hee btoi tu kak

rindu akak.. yong di kl mgu ni :)

azzey said...

kita kawan kan kc ; cuma dh lama je x jenguk kc...busy...:)