Impian dan Harapan

Sunday, November 13, 2011

Impian dan Harapan ~ Perkataannya berbeza maksudnya sama, kan.

My impian dan harapan .. Satu hari nanti, bakal dapat berkongsi rasa dengan mereka-mereka. Kesusahan, kesakitan, kesengsaraan, jerit perih dan pedih. Suka, duka, ketawa dan airmata.

Sedar tak sedar, dah lebih 5 tahun i contributed to MAKNA ~ An organisation set for those who have Cancer and surviving Cancer patients. Tak banyak pun .. sikit jer. A very small monthly contribution with hope 'Moga mereka mendapat manfaat darinya'.

My impian dan harapan .. One day my contribution will become bigger ~  Bukan sahaja dengan wang ringgit malah dapat berganding bahu menyertai aktiviti bersama mereka-mereka. Menyelami suka duka mereka. Nak jadi salah seorang SUKARELAWAN MAKNA. Moga diberkati dan dirahmati impian dan harapan ku ini. InsyaAllah.

You Might Also Like

19 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail