Kuala Lumpur petang Jumaat

Tuesday, November 15, 2011

Meredah jalanraya yang sesak petang Jumaat lepas kerja untuk bertemu kesayangan bagi membincangkan urusan-urusan duniawi terutamanya yang melibatkan 'money matters'. Eleh .. bukan jauh pun KLCC tu dari pejabat ku tapi kesesakannya ... Sib baik Highway tu tak da U-turn. Kalau tidak .. 'Aku dulu'. Hihihi.


KLCC yang dekat tapi jauh gara-gara 'traffik jem' ini ..

Sepinggan makan berdua kerana perut kenyang-kenyang manja.

Main cak cak pulak dia. Malu la tu ..

Ooooo .. Kakak cantek @ Nani Rostam rupanya. Ramai tanya tentang Nani Rostam dan familinya kat kita. Soalan yang selalu ditanya .. Ok tak diaorang? Cantek tak Hanis? OK. Kalau tak ok, lama sudah ku 'Say GoodBye'. Hanis Cantek. Sedap mata memandang.Alisya lagi la comel. Kita dengan Kakak cantek ni memang serasi bersama. Ada je benda nak cerita, ada je soalan nak tanya dan ada je 'joke' nak dikongsi bersama. Cerita bengang, cerita gembira all can be shared together. Sebenarnya dalam persahabatan yang penting ialah kejujuran, keikhlasan 'and respect each other'. Kalau motif persahabatan ada udang sebalik batu, hurmmm .. tak lama le.

So, sapa-sapa yang ada 3 ciri-ciri tersebut, meh salam meh. Meh kita jadi kawan. Hihihi.




You Might Also Like

13 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail