Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pizza pengganti Hidangan Korban

Bila dah bosan dengan segala macam Rendang dan hidangan hasil Korban, kita 'switched to' Omputeh yang berasaskan "Roti" pulak lah. Rela ku "drive" dari SU ke SD demi Pizza ini*padahal lauk bekalan Mama banyak*. Jemu ler .. Dua hari berturut2 makan Rendang ayam, daging segala.

3 Regular Pizza + 1 box of Add On ~ Fuhh .. selera boleh tahan. Hihi.

Beef Mania & Aloha Chicken. Seafood? Eh .. lupa nak 'snap .. snap'

Ini pinggan Aiman. Se potong je Mama dia punya. Yang kelakarnya dia tak suka nenas, jenuh Mama dia  kutip habiskan. Hihi.



19 comments:

Pia said...

"alamak kc...nak sikit pizza tu...saya pun dah jemu makan rendang daging,kari daging.....hari ni kami makan rojak pasembor lak...~aiman tak makan nenas?Seb baik mamanya makan..tak le buang jer..sedap kan nenas tu masam2 manis.."

luahfikiran said...

SALAM,
PIZZA TERUTAMANYA PANAS2 - SEDAP. FAVOURITE LF , CHEESE PIZZA

Melati Qistyna's Mummy said...

Ish, rugi2... Aiman x mkn nenas, kalau org mmg bl spesel yg Ada nenas tuh, hehehe

Azwani said...

erkkk terliur lakkk..

Citarasa Rinduan said...

kakcik....
ayu diet tau.......
aduh!!
dah lah ayu peminat tegar pizza... nie dah 3 bulan tak melangkahkan kaki ke pizza.....

pitammmmmmm dan teringinnya..

diana said...

kita pun tak suka nenas
tak sedap..

alinac lover said...

byk nyer kak..

yong da tingin ni

Nurfaizah M Nor said...

ala kc, ni favourite iza lah....hantu cheese ni...

Ibu Darwisy said...

adehh leleh la KC..tapi kat sini jauh skit nak ke domino's..nak cikit KC..

Cik Ina Do Do Cheng said...

MACAM CIK INA TUKANG KUTIP NENAS SEDAP. PIZA SEDAP LAGI KALAU TAMBAH CHEESE:).

Amy Syaquena said...

Mujurlah x terliur sebab amy kureng sikit gan pizza nie , pizza ni sedap makan panas2 je , bila sojuk hampeh terus rasanya...

lagenda said...

makan pizza diari raya?? Khelasssss ko maria!

Hi hi hi

JunAina said...

KCE...rosak diet sebulan, rendang, daging + pizza yg kaya dengan keju!

Fara said...

Yummeh! Sedapnya Dominos! Teringat pizza pesto sauce die. Arghh! Nyum! Nyum!

Anaa said...

anak2 saya suka pergi restoran pizza kat area umah, tapi tak suka makan pizza.. suka sebab ada playground kat situ.. hihi..

eelobor said...

malam nie pun nak tukar gak menu wajib 3-4 hari kebelakangan nie

makdara TERdiva said...

belum makan pun dah pening tengok daging..hehe

Ct Arina said...

sedapnyeeeeeeeeeeeee >_<

Suara Kalbu said...

Adoiiiiiiiiiiiiiiiii...cedapnya Domino...