Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Patut la pokai ..

Hurmmmm .. No wonder la 'purse' ku menipis selalu. Eh .. my purse or your wallet? Or i burn your Credit Cards? Hihihi


21,914 points as at 15 September 2011. Adakah ini Kisah Benar? Aku serupa tak percaya .. takmo percaya.

9 comments:

Marina Monroe said...

Pandai berbelanja lah tu sampai banyak dpt points..hehehehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

uik..akak kejar point ke atau shopping sakan nih?

Woofer Storm said...

kak chik,kalau mcm ni,sy pun nak join kc sekaki..hehee

LidaRahim said...

fuhyooo byk tuuuuuuu... kalau rasa2 x abis nak guna point tu.. transfer jer point kat saya hahahaha gegegege

eliyaezlinalias said...

burn some more kc! hehehehe

alexa yussida said...

mak aih beli ape la sampai 21k+ dah tuh kak...dr brape lama nih...huhuhu

RashAtie said...

jom tukar cash voucher n shopping lagik....hihihihihi

Ardini Humaira said...

whoaaa banyaknye points :D

makdara TERdiva said...

kak, esok jusco card sales :D