Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sessi kukus mengukus

Sila-sila. Jom join saya Untuk Sessi Kukus Megukus.




Rezeki tengahari. Alhamdulillah ..



28 comments:

kakcik said...

Sepanjang hidup, baru sekali sahaja kakcik ke Johnny's ni.. itu pun nunnnn di Johor Bharu sana! :)

~diAhOntHeblOg~ said...

ish..xtahan tgk sedap sgt ni kan..huhuh

eliyaezlinalias said...

Mabeles yummy!nampak salmon!!!!!

Suara Kalbu said...

Alamak.. sedapnya makan panas-panas yang bersup time hujan2 ni

munna said...

blm pernah lagi munna makan kat Johhny's ...

Fara said...

Wow! Steamboat la! Dah lama tak mkn. Sdpnye! Yummeh!

Munna said...

yummmmehh..steamboat!
pernah try flaming steamboat? sedap jugak!

Pia said...

"sedapnya....owh nama restoran tu johnny's yer..lom penah masuk lagi..."

Isteri Encek Bard said...

TU DIA KAKACIK NAMPAK SANGAT MENYELRASKAN

Ardini Humaira said...

uiskkkk KC..
terliurnya dni!
nyummm

Mamaleesya said...

jhonnys dapnyeee...time ujan ni syiok bersteamboat

Aku Ibu Muda said...

kakchik buat wani 'mengidam' nk steamboat!

huhuuu

Cik Ina Do Do Cheng said...

tedapnya steamboat feveret, time raya cina selalu family masak steamboat, kak chik terbau sup steamboat sampai ke sini.

el said...

mmg xnah mkn kukus2 stimbot ni...stim kt umah ngan en. abg sllu lah hahahahahahah

Rai said...

sedapnya...lama tak berstimbot.. hehe..

Tina Othman said...

sedap ke kc, tak penah lagi try, siannya lah

Amy Syaquena said...

Johny one of the fav restaurants..amy kalau balik ipoh x sah kalau x ke johny...

Cik Bambam said...

wuuuuu~ terliur!! peberet nie..huhu

eelobor said...

saya perasan yang akak nie memang suka mengukus eh? huhuhuhu

Alin Marlini said...

Kak Chik dah try steamboat kat Kuang tu? Yg masuk JJCM...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh sedapnyer KC,makanan berkhasiat

diana said...

lama tak makan ni..
sebab suami kita tak suka..:(

kakyon said...

lama dh tak mkn kt johnny's.terliur la kakchik. selalu mkn kt jusco bkt raja..

Melati Qistyna's Mummy said...

setim boat kah? yummy.... :)

MamaYatie said...

laparrrrrrrrrrr..........

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

dah lama tak g johnny's...teringin ler pulak.

Anaa said...

wuishh. look so deliciouss...

syieqa mieka said...

fuiyohhhh ! sedapnyeeeeeeee