Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jumaat sebelum Raya Haji

Jumaat datang lagi. Suka la tu, kan sebab esok cuti. Malam ni dah boleh balik kampung. Esok dah boleh main masak-masak ramai-ramai.  Eleh .. tu korang. Kita esok kerja lagi.

Raya Haji hari Ahad. Memandangkan esok korang dah bizi, kita nak ucap awal-awal hari ni. Selamat Hari Raya Aidiladha. Yang balik kampung tu bawak keta hati-hati. Jangan rempit eh. 

Buat yang bakal makan sedap-sedap tu, jangan over makan eh. Nampak lembu kena tambat tepi jalan  ingat kisah korban zaman Nabi dulu tau. Jangan lompat-lompat suka sambil bayangkan 'daging fresh sepeti' lak. Hihi.


17 comments:

Cik Bambam said...

kita raya bandar jek kak.. :P

diana said...

alah kakchik..kita dah bayangkan gitu pulak..heheheh

eliyaezlinalias said...

salam aidiladha kc!

Fara said...

Hiks~ Sy tak tahan pesanan jgn igt daging lembu fresh sepeti. Hiks~

Tina Othman said...

yg lebihnya tak sabar nak makan special sikit raya haji ni

samat hari raya kc & enjoy holiday ye

roha said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :)

Izan Ishak said...

salam aidiladha buat KC sekeluarga...

rara pinkmafia said...

rara balik esok.sbb nya mst ramai balik rini.jalan jem.hehehe

JunAina said...

selamat hari raya KCL...aina raya kat kajang je...sob...sob...

Suara Kalbu said...

Yeayyyy.. hari ni last keje. Esok pagi dah bleh balik kampung hihihihihi..

Selamat Hari Raya AidilAdha kak. Maaf Zahir Batin

Anaa said...

laa esok kerja lagi ke KCE.. sure tak best kan sebab orang lain sumer dah jimba2 nak raya.. takpe, untuk KCE selamat menjalankan tanggunjawab sebagai pekerja yang tekun.. :) .. saya raya semenyih ngan anak2 ngan jiran2... adik2 beradik sumer ada plan memasing.. huhu..

Alin Marlini said...

Selamt Hari Raya Kak Cik :)

kakcik said...

Salam Aidil Adha buat Ella dan Aiman serta suami Ella juga. Selamat bekerja untuk esok. :)

munna said...

salam aidiladha juga buat KC sekeluarga....

el said...

smlah el pun keje gak esok...
bgs pun keje esok..xdelah membizikan diri nak msk2..ponat mak taw

slmt hariraya aidiladha for kc sefamili

Melati Qistyna's Mummy said...

tak balik raya pong, selamat hr raya aidiladha.... buat kc sefamili.... :)

kasihibu said...

dah sampai di kampung
salam aidiladha buat kakcik sekeluarga