Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Blues Larut Malam

Hari ini hidupku bagaikan Cinderella yang harus pulang sebelum detik 12 malam  setelah penat mengerah tenaga dan minda bekerja dari pagi sampai ke malam (90% completed, to be exact).

90 Juta? Alangkah bagus kalau jumlah itu milik kita, kan. Hehehe .. mimpilah kau wahai Cinderella. Lagi tinggi nilai wang, lagi banyak komitment atau hutang. Bukan lagi keliling pinggang tapi dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Mana bisa tidur lena jika hidup kita begini.

Hurmmm .. berhentilah merepek wahai Ella. Dari kau Ber blues sorang-sorang di larut malam begini, lebih baik kau tidur sebab esok kau bakal ber Emejing Res lagi. Hihi.

14 comments:

akmall said...

lama tak komen kat blog akak ni...bukan tak buka.... buka.baca...tapi tak komen je.. ni baru nak komen balik..

Hi...saya ada blog jugak.. akak pernah baca tak?..saya selalu baca blog akak.....hehhe akmallrazlan.blogspot.com/

selalu la baca...hehe...*tak paksa pun...hehhee...

*maaf komen rini terlampau panjang sebab stress... proposal kena reject!!..maaf.

thanks

alexa yussida said...

akak! imiss u!

amazing race plak..aktif tol..gd luck akak!

akuzle said...

mohler kiter tito, KCE...dok melangut kt sini x abeh2...ahahahah

kakcik said...

Bukan kata 90 juta, dapat 90K pun rasa nak lompat tak jejak tanah! :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Haish, dh la keje byk, dh la balik lmbt, sempat lg nak membebel kt blog.... Tidor la wahai kc ku sayang... :D

Ibu Darwisy said...

heehhe..betul tu KC, besar piyuk lagi besar keraknyer..hehehe..selagi x tutup mata gitula perjalanan hidup kite semua..semogaa akk kuat..hehehhe

Amy Syaquena said...

selamat pagi kak, mulakan hari anda dengan senyuman dan penuh keriangan hehe....

Kunang-Kunang said...

Semoga tidur nyenyak dan bermimpi yang indah2.

Nur Misnan said...

Lewatnya pulang dear... nanti kecut muka yg cute tuh... hik3

Nak segarkan badan rendam badan dalam tab
dgn 2 cawan cuka epal with air suam.. relaxkan
badan...

Fara said...

90 juta? Makkkkk! Duit byk2 pun, pening pale gak mcm ne nak mengabiskannya. Hahaha~

lagenda said...

Gitulah resam jd org bandar kota batu tu KC. Mujur mak dok dlm utan belantara ni..x perlu nak emejing2 ras sesgt. Sesekali je merasa emejing res..

alinac lover said...

hehhe.. satu hari bekerja..harus dpt rehat yg ckup kan

Pia said...

"selagi hidup selagi itulah kena kerja..kerja..kerja....slmt bekerja kc.."

el said...

mmg suspek kt KC..hehehe
imijing ris kt mn plak hahaha