Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Dating with my Darling Fita

Jumpa dengan my Darling Fita hari Jumaat lepas adalah satu perkara yang sangat 'ohsem' dalam hidup saya. Ingat senang nak 'date' dengan dia? Dia datang ofis, jemput kita pegi 'lunch' dengan BMW nya. Fuiyoo .. mewah ai sekejap u. Hihi.

Perkara pertama dia cakap bila nampak kita ialah .. Kasik panjang sikit la itu rambut. Ko dah nampak mcm budak sekolah la Darling. Hihihi. Pastu dia cakap "Kulit ko cantek la darling, mesti terlebih "collagen" ni. Umur dekat 40 an ni sepatutnya udah kurang collagen nya tapi kita sokmo top up .. tu pasal cukup. Hihihi.

Fita @ Kak Long is my schoolmate. Antara kawan bertaraf kesayangan yang paling aku sayang. Kami berkawan dari umur 13 tahun sampai sekarang. Dari zaman anak dara sampai sekarang menunggu ketibaan bakal menantu. Bila sesekali berjumpa, macam-macam kita cerita. Cerita tentang impian, harapan dan masa depan. I really hope that our friendship will remain forever. InsyaAllah. Amin. Sekian. Entry mengenang persahabatan dan pertemuan dengan "My Darling Fita".


7 comments:

Aku Ibu Muda said...

KC nampak muda!

jom2 ngedate sebelum wani balik :)

Marina Monroe said...

Rambut tuh lebih bergaya jika di 'blow' dgn hair dryer ..heheheheh

~diAhOntHeblOg~ said...

amin...

Tina Othman said...

bff ye kc

Alin Marlini said...

ALin suka tgk kakchik berambut panjang skit..comey..

eliyaezlinalias said...

kc rambut pendet da nampak cam sebaya aiman..hehehehe

bujal X said...

rambut baru~~terus nampak chinese look~~he~