Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Emejing Res Edisi November

Kalau malam semalam ber Blues sorang-sorang, baru sekejap tadi ber Hip Hop ramai-ramai. Berlarian QS kat tingkat 3 turun ke my floor membungkus Dokumen Keramat*harap-harap rezeki 2012*

Kalut, kelam kabut sebab ada orang terlupa 'to insert certain document'. Bukak balik dokumen yg dah cantek kemas berjilid. Insert and repack. Manageable sebab masih ada masa lagi. Tapi len kali .. jangan la kau buat begitu wahai Kak Senah kesayanganku. Nerbes ai sekejap tadi. Hihi.


Selamat sudah 1 Misi*pembukaan November yang mencabar*.  Siap sedia untuk Misi ke 2 9hb ni. 8hb berkampung lagi la nampaknya ye.


Masih belum bersarapan walau dah pukul 11:30 pagi. Jamak terus dengan makan tengahari la jawabnya. BTW, Have a good day, my dear readers.



19 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

Moga2 dpt bonus berbaloi2..... Hehe... Sgt syiokk

Tina Othman said...

alahai bz nya kc, moga dapat imbuhan yg setimpal dgn hasil kerja ye

Rai said...

busynya..sampai jamak breakfast.. hehe..

munna said...

tender berapa juta agaknya tu KC...

kakcik said...

Brunch terus la Ella. Jangan sampai kena gastrik nanti.

Mudah2an dapat imbuhan yang setimpal dengan kerja yang tak kenal masa tu. :)

eelobor said...

elok gak sesekali jamak jer bf ngn lunch.... huhuhu

SYANI said...

Siannya kak cik... Jangan tak makan tau kak. Nanti pengsan pulak masa tengah keje.

h4ni3 said...

buat saya terfikir.. 'pengorbanan' yg harus diberi untuk meneruskan hidup, sangat hebat sekarang ni kan

Izan Ishak said...

moga terus dimurahkan rezki ye KC...

eliyaezlinalias said...

smga berjaya...amin~~~

ainnoraini said...

makan tetap makan tau KC..

busy betul KC ni yee...

Ibu Darwisy said...

mmg emejing race..hehehe

MamaYatie said...

KC..besarnya CV dia...best3x...konpem dapat monus byk bulan ni kalo dpt projek ni...all the best!

JunAina said...

good luck KCE...moga pengorbanan berbayar nanti...

Fara said...

Caiyok! Caiyok!

Munna said...

smoga rzki akak mncurah2...aminnn

Ardini Humaira said...

dni lak pulun revision besok ada dua paper final exam nih haha dan lagi blogim sat

Cik Ina Do Do Cheng said...

banyak keja, ongkosnya pun banyak.Alhamdulillah rezeki, jangan lupa belanja cik ina ye.kui kui kui

Anaa said...

ni nak submit proposal ehhh... patut ler bersengkang mata prepare.. wah kalau dapat projek tu, masyukkkkk...