Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Merah Inai Di Jari ..

Tengok tajuk dah tau Entry ini ada kena mengena dengan Majlis "Aku Nikah Akan Dikau", kan. Kenduri paling top masa cuti hujung tahun.  Tak lama lagi tu. Jemputan dah banyak "on queue". Bertindih-tindih. Nanti kita tengok mana yang kena ya. Hihi.

OK. Ini adalah entry berciri "Mintak Tolong".  Awal-awal haritu dah ada Kawan berjanji nak menginai kan Liana (Kakak Hanis Zalikha). Tetiba last minit dia tarik diri. Alahai .. terkedu kita sekejap. Sudahnya dengan berat hati + tebal muka kita beritahu Kak Nani. Serius segan nak bagitau dia beb .. almaklumlah kita yang carikan Tukang Inai,  Member tu pun awal-awal tu dah beria-ia setuju. Haihh .. sungguh la kita pun terkena tempiasnya.

So, dengan rendah diri nak tanya ~ Ada sapa-sapa kenal Tukang Inai? Boleh tolong rekomen? Kenduri Liana tak lama lagi ni. Dah dekat dah. Kalau ada yang sudi rekomen, email kita boleh? Pleaseeee ..



12 comments:

akuzle said...

so sorry, KCE... x dapek nk help

Citarasa Rinduan said...

alamak....
blh kl ayu tak ada kenalan....

moga kakcik dapat jalan penyelesaian ya..

kakcik said...

InsyaAllah akan ada jalan penyelesaian nanti.

Melati Qistyna's Mummy said...

Ingat kc yg berinai td.... Abby x dpt tlg la... So sori... ):

eliyaezlinalias said...

Setel kc!!! Nnt el sms kn ctc no mak andam tu eh~~

Tina Othman said...

alahai siannya kak Nani, tak tau lah kc sapa yg boleh menginai ni

mr.curly said...

haaaaaaa..bior wa je yg inai kan..wa ado master dlm bab2 camni..hikhik

diana said...

belah2 Kl banyak rasanya perkhidmatan menginai ni kan???

JunAina said...

KCE...org sekarang berinai pun booking. kita dulu2 mak2 sedara je toling inaikan...

insyaallah ada nanti..moga dipermudahkan.

Alin Marlini said...

Kak Chik lah try buat..hehehehe

munna said...

munna dah ambik tugas tukang pakaikan inai kat adik ipar yg nak kahwin hujung bulan ni

Anaa said...

lahai, ciannya KCE.. tak pepasal ye.. insyaALLAH ada la nanti bidan terjun terer tu..