Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Khamis yang manis ~ Bahagian ke 2

Khamis yang manis. Ditemani insan yang manis menikmati makanan yang manis di dalam suasana yang juga manis. Harap-harap tak sampai kena kencing manis. Hihi.


Sweet crepe with Caramel Filing and Mix Fuit Topping ~ Desert yang manis melengkapkan Khamis yang manis.


15 comments:

kasihibu said...

weeii...memang manis tu
nak sikit
*sambil tadah tangan* ;p

Melati Qistyna's Mummy said...

Stoberi tu fav si gurl :D

Pia said...

"kc..hari2 pun manis kan...tapi makannn dn minuman manis tak leh amalkan hari2 kan...arr lagi satu senyuman kena manis jgn senyum kambing...haha.."

akuzle ayu said...

kt Marche yer, KCE? kt situ mmg besh juz rega x bpe nk besh....huhuhuh

eliyaezlinalias said...

nyum nyum! besh neh! el ni kan jenis sugar-crazee mana tahan nengok menda gini! hehehe

Nyamuk Terbang said...

nyum2 nmpk sdap

el said...

hepi 111111 kc

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak sedap tu :)

Fara said...

KC, setiap hari pun manis. Adakala hari yg pahit pun kita jadikan ia manis. Tak susahkan? Klu pahit lagi nak pahit, bermaknakah hidup kita?

Mmmm...

Cik Ina Do Do Cheng said...

hye kak chik

sedapnya, makan sejuk . kecur plak air liur cik ina , cam namapk asam.

Hanis Azla said...

membuka selera betul makanan tu kakchik.. minta dijauhkan dari kencing manis.. tp semoga senyuman kita bertambah manis..

munna said...

aduhai terliur lah KC...

MasZuber said...

manis dan masam strawberriii..hmmm sedap..

shark said...

sedapnya akak..!!

Dalila Hamid said...

menariknya.... sedap. ada strawbery lsgi ls myelerakan..