Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Lelaki pun suka bergaduh, ye?

Terkejut + Heran. Hari tu berkawan baik macam belangkas .. tup tup dengar berpecah sudah. Ingatkan perempuan je yang kuat terasa, suka berlonggok petang-petang, gossip sana gossip sini, pastu sentap. Terus tak tegor dah. Rupa-rupanya lelaki pun camtu ye? Ishh.. ish .. ishh ..


Masa-masa camni teringat Boss C pernah marah kitorang satu ofis dulu .. U orang perempuan arr .. kalau gaduh dia kata dia, dia cakap dia .. sana satu grup .. sini satu grup .. belakang-belakang cakap .. suka itu macam. Kita orang lelaki tak da itu macam, tak suka terus hentam. Kahkahkah .. Kelakar!!


Meh kita nak jawab ~ Tapi itu dulu, Boss. Sikalang, olang laki-laki pun gadoh serupa perempuan. Mula-mula kawan banyak 'ngam'. Bila gaduh, terus takmo cakap, jumpa pun serupa tak kenal. Hihihi.

17 comments:

bujal X said...

keh keh~~tu lelaki jiwa halus namanya~~

kakcik said...

Ini dunia punya dalam arrr.. semua pun sama juga. Selagi ada hati, ada perasaan, bila2 pun boleh tersentuh maaa... :)

Fara said...

Kebanyakan lelaki nie, ckpnya mmg tak serupa bikin KC. Ek je lebih! Nak mengata pompuan no.2 tp tak pandang diri sendiri dulu. Bila da jdk mcm nie, malu sendirilah ye? Nak sorok ego pun da tatau nak sorok kat ne. Hiks~

Sidratul Muntaha said...

jgnkan bercakap weih..
mahunya ajak kenduri pun tak mahu tau.
even mkn2 satu tmpt keje pun,dia takkan jamah la makanan yg kawan or musuh dia tu sponsor or buat
depa lagi dahsyat tau dari kita

eliyaezlinalias said...

tade beza nyer lelaki atau pompuan zaman skrg ni
sama2 galas tggjawab
sama2 kuat sentap
hahahaha

Ibu Darwisy said...

lelaki kalo dah sentap..mmg habes..hehehhe

Tina Othman said...

biasalah tu, tapi rasanya org lelaki jarang mengumpat tapi sekali dpt bercakap, pedih telinga

laskar pelangi said...

laki kalau bergaduhhh..susah nak baik semula kan..heheheee

Melati Qistyna's Mummy said...

Keh3x.... Itu macam pon ala ka? :D

diana said...

lelaki klaau gaduh bahaya..
sampai dendam2..tak mcm pompuan gaduh2 manja je..:p

Anaa said...

itu laki2 ar, hati dalam ada taman wor.. :)

Alin Marlini said...

Orang lelaki lg hebat kot kalau bergaduh...

makdara TERdiva said...

kat opis ni pun ada manager yg masing2 tak bertegur sapa bertahun2 padahal duduk dalam 1 blik..geli betul! :P

MasZuber said...

memang pun, sama jea macam kita yang pompuan nie kak..

satu lagi, mereka juga kalo mengumpat, bole tahan! ;0

JunAina said...

lelaki kalau sentapnya lebih dari pompuan. kita org pompuan bila dah minta2 maaf nih mula le layu mengalah so berbaik (walapun kat hati berbekas le jugak). lelaki kalau dah sentap perggghhh...kiranya berpatah arang berkerat rotanlah...

munna said...

nasib baik staff opis munna x ramai....

Daddy Ziyyad said...

hahahha..saya sokong komen Bujal.

dan lelaki pun ada yg lagi parah dari perempuan bila bergossip!