Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Menyampahnyaaaa ..

Ada kalanya menyampah dengan sikap kebergantungan orang terhadap kita. Merimaskan. Menggeramkan. Sikit-sikit Ella. 16 tahun bersama, kononnya. Kalau Ella tak da, dia tak tau camna nak buat kerja. Eleh .. nama pun Tuan Besar, kan. Silap kita kot sebab menjadi terlalu istimewa dalam hidup dia dan menjadi terlalu 'dependable' buat dia.

Tapi, disebalik kegeraman dan kerimasan, terselit rasa kebanggaan*terasa diriku begitu berharga*. Chewah .. Hihi.

12 comments:

Marina Monroe said...

Kalau boss banyak bergantung dgn kita sememang nya ada imbuhan di hujung financial year.. increment dan bonus berganda2..hehehehe

qemaishak said...

ada habuannya nanti kak, kena sabar la kan hehe

Queenie said...

geram eh?
try jauhkan diri dua hari?
menggagau kita....

eliyaezlinalias said...

banyak kan sabar kc eh...

Fara said...

Payahlah klu org yg suka je nak bergantung kat kita. Even benda remeh pun....arghh! Ley bikin rambut gugur la!

diana said...

untung nya kakchik..
penuh kepercayaan untuk kakchik tu..:)

MaMa AiNi said...

KC bukan semua org blh percaya & menghargai kebolehan & kelebihan org lain..beruntung KC punya boss besar begitu..he2x..

laskar pelangi said...

alahai kakchik..jgn mudah melatah...ada ganjaran disebalik kesusahan tu...he3;)

Melati Qistyna's Mummy said...

bleh kelim bonus besar tu kc...hehehehe

ainnoraini said...

KC org kesayangan boss besar ye..
Banyak2 bersabar yee..

gedek! said...

gantung-gantung, jangan sampai gantung diri sudah!

Ibu Darwisy said...

lamenye KC dah keje ngan tuan besar tu..dah 16 tahun..kepidap KC..