Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Khamis yang manis

Khamis yang manis. Matahari tersenyum ceria, daku senyum gembira. Manis segala-galanya walau sesekali teringat pahit menanti minggu hadapan*tender closing 4 hari berturut* Huhu.

Tapi makanannya masin ~ Ikan bilis goreng yang rangup dan pedas sebab buh cili api berapi. Bila ada yang ini, Kari Kambing ku tak pandang sudah. Hihi.

Tak dilupa Roti Telur Berkicap buat anakanda tercinta.

12 comments:

gedek! said...

ni sumpah feveret uncle ni....

ratah je!

za reesya said...

sweet

kakchik@ella said...

@Uncle Gedek, buleh le geng dgn aiman. Dia ratah hampir sepinggan.

Aku Ibu Muda said...

wani hantu ikan bilis tu! makan gitu ngan nasi panas pon layann

Mamaleesya said...

mak aii 4hari berturut-turut? Fengsannn o_O

laskar pelangi said...

roti telur berkicap? tak pernah try lagi...hik3

Fara said...

Uish! ikan bilis tu mmg sodap. Sy tgk pun naik selera jadinya!

eliyaezlinalias said...

huishhh! ikan bilis tu menu mahal tuuuu!
lagi mahal dr ayam okeh!
sekilo ikan bilis kan 35 hengget!

Melati Qistyna's Mummy said...

Eh org pon nak masuk geng buleh? Fav ni, sepinggan x cukup...hehehe

el said...

ikan bilis tu wat ratah pun sodap hahahah
mkn ngan nasi kosong pun sodap
sedap sedap belaka hahahah

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina kalau nampak yg atas teringat bubur nasi sedapnya kak chik.memang kalau buat bubur nasi garenti goreng ikan bilis cam tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bilis tu mmg terbaik KC..nak sikitttt



masa kat abu dhabi semalam kami mkn camtu lah, tp mereka campur petai ..sedap gak