Wednesday, February 15, 2012

California Roll dan Idaman Hati


Lunch California Roll hari ini setelah berjaya membeli idaman hati.

Desert @ kudapan ~ Sugar craze will definitely love this.


26 comments:

el said...

dah beli semua eh kc buku2 tu..wahhhh hebattt...:)

california rol...febret tu :)

munna said...

munna suka makan california roll tu...

Amy Syaquena said...

saya tergoda dengan gambar kedua..

Cik Zaiey said...

california roll..dh try, tapi smpai skrg xleh nk telan makanan tu..hihi, tak tahu npe..

kakcik said...

Donatkah itu? Cantik bentuknya. :)

aanie said...

california roll tu sushi ke?

p/s: ikan bakar tu kat area blkg giant mall kj...

POSH76 said...

sedapnyer ni layan masa hormon tak stabil orait ni

~MAWAR~ said...

dtg jemput kak chik join GA

http://acaiberryputrajaya.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-hayat-acai-berry.html

tQ =)

Pok Amai-Amai said...

Alamak, KC...kenyang ka?

~ yus ~ said...

dua2 saya suka KC...:)

Lida Rahim said...

pernah try CR tp sushi jer tak pernah rasa huhu

Kunang-Kunang said...

Akak tak pernah makan makanan ni.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

yg atas tu berjaya menggoda hati saya. :D

diana said...

manis..
kurang suka manis.

miloais milo said...

sedapnya - but then - iols tak berapa suka seaweed yg balut california rolls tu...

wahida said...

tetiba rasa nak pekena JCo petang neh...adoi la hai...

Liza Abu Bakar said...

nampak sedap roll atas tu..

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
LF manis2 ni kurang sikit.

Myra Jay said...

Tak penah makan lagi ke2 2 makanan atas tu, sedap ye KC? Nak kena p cari la camni ;)

Cik Ina Do Do Cheng said...

alamak kak chik , cik ina tak boleh kenyang, dsar cik ina gemukkan : )

kasihredha said...

aduhaiiiiii...dua dua akak suka

kakngah said...

tak pernah rasa lagi dedua tu..

laskar pelangi said...

salam kakchik:)
adesss!best ke california roll tu?

a.samad jaafar said...

california roll tu nampak sedap..tapi tak pernah makan la kak.. sama mcm kuih ketayap tak? hihihi..

Papa-NtiQ said...

Hi KCE....TQ ye masuk blog saya semalam tinggal message. Nnt singgah lagi dan register follower yer...jumpa lagi KCE..u ada nice blog btw with funny entries hehehe..rileks jgn tensen2 hehe

kakchik@ella said...

California Roll tu mmg best .. nak pulak bila dimkn dgn Soy Sauce yg mmg dah sedia ada dlm tu. Mana leh lawan kuih ketayap, a. samad. Hihi.

Mister Donut tu kureng sikit sbb dia tak lembut gebu tapi kenyal.