Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

"MEWAH"

Mewah .. Kalori dan lemak. Patut 'gebu'. Huhu.

Lunch ~ 1/2 rice, Sotong goreng, petola, tahu kembang, 
kcg bendi dan "Fish curry" ~ Sedap tapi "high calorie". 
Layan bila teringin aje, bukan selalu.
Korang makan apa?

14 comments:

Izan Ishak said...

aduhhh kakchik... sedapnya! tapi izan tak lalu nasilah skrg ni...

miloais milo said...

tauhu kembang???

apa2 pun - nampka menyelera kan lah juadah tengahhari kakchik...

el said...

td lunch amek anak skul terus goreng nasi..kenyang :)

susumanis said...

nasi kandaq yee..sedapnyerr..tgh diet nasi nih KC..ahhh sunguuh mengoda :))

YAYA AZURA said...

Sekali sekala tak pe kakcik..
Tapi yaya nie berkali berkala..cmno mau kurus..huhu...

Pia said...

"perghh..mmg mewah betul lah kc..tp sesekali takpa..lagi pun kc kuat erobik....saya makan nasi goreng jer..heeee.."

Mak Lagenda said...

Arghhh..sedapnya lunch KC!! Mak x makan lagik nih..

Chekgu Azrine said...

Today mkn nasi lauk aym msak halia..kt kantin sek..hehe

laskar pelangi said...

nice one:)
yummy:))

diana said...

kakchik ..tau tak cemana nak tau petola tu pahit atau tak..selalu terbeli petola pahit la..

mama aini said...

ehem sedapnya !!..mama makan jacob ngan white coffee je !!!..hu2x..tak selera lah nak makan..

Miss Butterfly said...

aduii.. tgk mknn pagipagi camni rasa lapar plak. (@___@)

Mr.Clive said...

yummmmmmylicious!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

uwahh sedap..nnt msk tuk adik ye KC