Lepak Jap

Tuesday, February 21, 2012

Sebenarnya kan, at the moment kepala tengah ting tong. Tido malam jap-jap lena .. jap-jap jaga. Tu la akibatnya kalau dalam kepala ada tanda tanya, kan. Tapi kan .. walaupun ting tong, aktiviti Mak-Mak tetap berjalan seperti biasa. So, di Hari Selasa Malam Rabu di Puncak Alam kami berempat bertemu ~ Myself, Pinky @ Yanti, Dr. Rozzana dan Mardiana ... untuk sama-sama berterapi badan dan minda sambil hepi-hepi. Really fun .. really happy. Seronok tengok kepuasan di wajah kawan-awan.

Bestfriend ku Si Pinky @ Yanti.
Lepas aerodance, kita lepak minum kejap. One thing about friendship, belajarlah terima each other seadanya. Yanti dah macam adik sendiri. Tegur menegur .. marah-marah manja, perkara biasa. Tak penah gaduh .. tak simpan dalam hati .. tiada benci. 

Another bestfriend Dr. Rozzana and her daughter, Fathihah.
Kak Zana yang selalu busy. Harini pun dia outstation. Lagi tinggi pangkat ... lagi banyak tanggungjawab dan kerja menanti sentuhannya. Tapi bagusnya Kak Zana .. dia mengamalkan resmi padi. Makin berisi .. makin tunduk ke bumi. Mari contohi Yanti dan Kak Zana ~ Sudi mereka berkawan dengan org biasa-biasa macam saya yang tidak berpendidikan tinggi. Alalalala .. tetiba mood sentimental. Hihihi.

You Might Also Like

18 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail