Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tahu Bakar dan Keropok Lekor

Sesekali makan malam dengan Tahu Bakar dan Keropok Lekor, sedap jugak. Yang ni kat Uptown Damansara .. i dont remember which stall tapi Gerai dia ada jual Steamboat. Sedap. Bila-bila ke sana korang cuba ye. Tapi kalau tak sedap .. maafkan saya ~ Selera kita tak sama rupanya. Hihi.


19 comments:

Daddy Ziyyad said...

susah jugak nak cari kedai yg ada jual tahu bakar ni..boleh la try lepas ni kalau saya ke uptown

Tina Othman said...

hihi tulah kan, selera tak sama, kekadang kita kata sedap, org kata tak sedap lah pulak

Mak Lagenda said...

tauhu bakar!!! Huaaaa...sedapnya KC..

Pok Amai-Amai said...

Tauhu bakar? Dulu sy tak suke. Tgk upenye mcm spongebob kene bakar. Tp bile dah rs. Mak aih! Terus jatuh cinta. Sy kena berterima kasih pd kwn sy sbb die yg kenalkan sy dgn tauhu bakar. Tp kene tgk gak. Ade yg tauhu bakar tp kuah tak sedap. Absolutely turn off le!

Yatie said...

mmng sedap sesekali layan menu mcm ni utk dinner...tukar selera, taklah jemu asyik makan nasi je..kan..he3..

Melati Qistyna's Mummy said...

Tauhu baka tu fav la kc...hehehee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

fuhhhhhhh nampak sedapppppppp sekaliiiii

shaz said...

Sedap tau bakar. I like.. Salam perkenalan.. ;)

Liz said...

sedapnyaaaa rindu nak makan tauhu bakar :(

Cik Ina Do Do Cheng said...

teringin cik ina nak makan tahu bakar, tak jumpa lagi kat sini orang jual tahu bakar.sedapnya kak chik.

gadisBunga said...

saya ni kan, uptown damansara tu tak penah pegi sendiri.

tapi kat giant shah alam ada jual rasanya tauhu bakar tu.

nanti saya terai.

Hanis Azla said...

dah lamanya tak makan tauhu bakar.. klu keropok lekor tu selalulah jumpa..

munna said...

kat sini bulan posa je baru dpt jumpa tahu bakar mcm tu KC

Cho Zila said...

sedaptu tauhu bakar.. memang seleera kita takkan sama punyakan...

nabilah_2908 said...

sedapnya tahu bakar... :)

kat melaka...ada satu kedai dalam tesco jual tahu bakar sama dgn nasi bryani...sedap.. :)

nabilah_2908 said...

sedapnya tahu bakar... :)

kat melaka...ada satu kedai dalam tesco jual tahu bakar sama dgn nasi bryani...sedap.. :)

qemaishak said...

satu kdai kat semenyih tauhu bakarnya tiptop tapi qema tak suka sgt tauhu, tempe suka la:)

Irfa said...

ai like kopok lekor,,nak pulak yg banyak ikan

azila said...

sedap..sedap.tauhu bakar tu mmg menyelerakan sgt:)