Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kertas Kerja dan Jangan Leka

Baru lepas kena 'sound' berjemaah .. dan seperti biasa Ella akan 'cool' tanpa tinggi suara. Sekali sekala kena "sound" berkumpulan, OK la tu .. 'fun' jugak, kan. Hihi.


List of projects complete with completion date, contract sum, E.O.T*if any* yang buat aku kena 'sound' hari ini.  I want to see the list placed at your workstation. List putih bertukar kuning .. shows that i prepared the list long time ago but as usual .. tak guna 'emo'.  Lebih baik 'cool' .. 'later-later' kita tunjukkan aje. Why am i so cool? Mana peginya sifat amarah ku yang dulu? Entahlah .. but it's ok .. yang penting hepi. Hihi.

Henfon jenama "N" dan 'access card' dalam key chain berjenama Aigner ~ harus dan wajib atas meja. Tak da 2 benda ni, mengong seharian la i gamaknya. Hihi.

Lepas ambek gambar ni masuk bilik Boss sebelah kanan. Wahhh .. lagi kemas rupanya meja dia. Auwww .. malu. Hihi. Eh .. that shows that i'm working, right. BTW, today i marathon all my work. Yg deadline Isnin pun i do it by today. Terlebih rajin eh? Hihi. 

* Entry ini ditulis lewat petang semalam tapi di 'publish' pagi ini.


15 comments:

sahromnasrudin said...

eot : extension of time kan huhuhhh

alinac lover said...

heee wat keje awal-awal pon oke ;0

qemaishak said...

Selagi kerja tak setel, memang penuh la meja kan hehe

missNick said...

sekali sekala kena sound berjemaah ni best jugak kan....lepas tu dok gelak ramai2 sebab takde yg kecik hati....hehehe selalu gak kena mcm ni ;P

mama aini said...

salam KC..sibuknya dia..he2x..

hana said...

KC....saya tengah serabut otak..ada 1 tender, 5 sebutharga medium & +- 10 sebutharga kecik2 ni nak buat..dan saya kena buat sorang2..

big bos ofkos akan arahkan je..yg staf2 lain yg patut tlg buat sibuk nak mengarah saya jugak..benda simple nk amend do inv pun nak saya buat..quotation projek diorang pun nak saya cari supplier then nak saya juga yg buat quotation.

stres bila ada 5 orang yg mengarah saya..asyik2 tanya..dh siap..dh jumpa..dpt call..dh hantar..semua nak saya buat..mana cukup tangan..tmbh la staf lain..rasa nak tembak je diorang tu..grrrr......

miloais milo said...

sama jugak bab marathon keja...
nak plak before lunch tadi ada submission tender....
now baru relaks skit....

Pok Amai-Amai said...

Nmpknye KC dah start bz nie....

Kella said...

hehe.. belum tengok meja kita lagi!! ya ampunnn je!.. hehe =)

sudipVSsenduk said...

selalunya kita org kena sound secara berjemaah di hujung tahun je, sebelum dapat bonus.. hehehe

Chekgu Azrine said...

selamat berkertas kerja sis..

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Biasa lah, sesekali kena sound .. Yang penting kita lakukan yang terbaik

Mama Likha said...

kc pekerja contoh ni :)

Ibu Darwisy said...

wat mase ni tender JPS belum ade lagi..masih cuti-cuti kerja..
caiyok² KC

Mak Lagenda said...

banyaknya kijaaaaaaa KC. Patut jarang nampak muka KC skrg nih..