Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Misi merehat dan mencantikkan diri

Cuti 3 hari ~ Bakal bersantaian Merehat dan mencantikkan diri bersama kesayangan nanti. Chewah .. macam la  keluar je salun muka terus lawa atau habis 1 sessi aerobik terus selim melim ala-ala Erra Fazira.  Kahkahkah. Nak cantik kena dari muda jaga dan belek molek-molek. Bukan 'miracle' sebab janji Tuhan pada kita ~ "Tua tetap tua" bila tiba masanya. It's natural. Tinggal lagi bagaimana kita bila tua.

Ah .. panjang lak merepek. Padahal sekadar Coretan Aktiviti hujung minggu untuk diri sendiri dan tiada kepentingan dan menariknya pada sesiapa kecuali mereka-mereka yang bakal bersama saya di cuti ini. Selamat Cuti Panjang, korang.

12 comments:

Gadis Gingsul said...

jum KC...nak facial jga

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Dah cukup cantik, nak cantik lagi !

Izan Ishak said...

nak ikut kakchik bole?

kakcik said...

Kakcik dah lama tak buat facial. Entah bilalah nak pergi. :)

Tina Othman said...

happy holiday kc, bestnya kan dapat manjakan diri, yelah badan kita ni nak pakai lama

si_mone said...

selamat bercuti :D semoga percutian kamu menjadi percutian yg sangat mengembirakan :)

mama aini said...

ehem..dulu mama rajin juga wat facial..he2x..skrg ni sejak berhenti kerja semua aktiviti tersebut dihentikan..sbb muka mama semakin
sembab..hu2x..
`hepi weekend KC`.. :)

puanbee said...

panjang apanya kakcik , pejam celik habis dah cuti ni heheh

-gedek! said...

bukan cantik... cun!

POSH76 said...

kecantikan harus dijuga walaupun brp pun umur kita

susumanis said...

mmg tua tetap tua tapi lets tua gracefully,baik jaga dari tak kan KC..heheh

Mak Lagenda said...

Rajin KC nak aerobik2 bagai. Mak??? alahaiiiii..pemalas cam hape jerk klu tiba bab senam2 nih