Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Masa dengan Ainn

Kenangan 1hb Februari 2012 ~ Pagi jumpa Blogger Ztee petang jumpa kawan lama ku Ainn. Sungguh la lama tak jumpa Ainn sampaikan dia dah tambah anak lagi sorang. Alahaii kawan .. murah rezeki kau. Meh bagi kat aku sorang. Hahaha.


Tutti Frutti TSB ~ Yang coklat tu confirm bukan kita punya sebab i tak suka coklat. Hihi. Lebih 10 tahun berkawan dengan Ainn. Tak putus hubungan walaupun bukan lagi rakan setaman. Kalau kau berjaya menjadi warga Putrajaya, jangan lupa kat aku ye. BTW, it was a nice afternoon. Borak, cerita, gelak. Hepi!!



16 comments:

qemaishak said...

Lama xjumpa banyak la ceritanya kan kakchik..

kakcik said...

Sedapnya eskrem! :)

Citarasa Rinduan said...

kak..
ayu mmg sentiasa suka dengan pertemuan sahabat lama.. itu tandanya kita masih ramai sahabat..

tahniah kak. moga kak jumpa lagi sahabat lama kakcik

hanna said...

sedapnya TF :)

wahida said...

perisa vanilla adalah best!!

Irfa said...

kak ella..
seronok dpt jumpa kawan yg sekepala
tak penah lagi rasa tutti fruti tu..asik dgr org citer je

Rinna said...

Seronok yer..jumpa kawan lama..sambil2 makan eskrem.. :)

Amy Syaquena said...

Amy ni buat nama rumah dekat gan tuti fruiti shop tapi untill now x pernah try pun huhu...

~ yus ~ said...

yus pun tak suka coklat...:)

tq KC, singgah dan komen di blog yus..:)

Chekgu Azrine said...

sis.. hari tu ada terbaca kat entry sis psl homestay kat bandung kot.. kalau ada no.. atau link entry akak tu bg kat blog saya blh..??

HeNRieTTa JoSe said...

tutti frutti? yummy....

MamaYatie said...

mmg sakan borak kan..lama tak jumpa gitu la kan KC

dapnya TF!

incik said...

wahh lazatt!

Mama Likha said...

dpt jgk kc mkn tuti puti aritu kan :)

cikpuanhady said...

beshnya dapat ngap tutti frutti ni..

Anonymous said...

hi kc ella...mmg lama gila x dpt bborak cmnikan...2laa aku dh branak pinak pon hg x tau...hehehe...

nice meeting with u ...cit cat smpi x hengat dh ptg n bby kt umah...syok sgt beborak kan ...:D

k ada ms free n jodoh kta jmpa lg...doakanlaa aku ye kwn ...muahh

bff
ainn