Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jangan beli buku harini

Pagi Ahad ~ Bangun pagi-pagi untuk join 'aerodance' dengan Cikgu Tini yang sentiasa senyum dan ceria. Really enjoy follow her class. Cikgu nya cantek, ramah, suka senyum, pilihan lagu dan 'sound system' best lak tu. Dewannya pun tertutup dan selesa. Yang penting 'gaya dan bunga' ~ banyak boleh belajar dari dia. Hari ni kena check in kat ofis .. I got tender close on Monday dan seperti biasa, they prefer 'work hard' dari 'work smart', so lepas aero terpaksa pergi ofis dengan 'not so good feeling' sebab 'Maid Philipine' pun off every Sunday tau. Hihi. Sebelum ke ofis, sempat gi 1U ~ plan to get some books here. Sunyi malam tanpa buku, so i make an effort to go to Popular Bookstore. 

Mark your parking ~ rutin biasa sebab takut lupa letak kereta kat mana.





Novel-novel pilihan tapi hajat untuk beli tak kesampaian sebab tetiba Aiman kata "Ma, Jgn beli harini." I was like  ..... ?????? Mama tengok tu  .... long queue, sampai ke luar kedai. Alahaiiii .. pe kes ramai sangat nak beli buku arini? Hmmm .. letak balik .. len aje ye*dgn muka dan nada kecewa*


20 comments:

Ibu Darwisy said...

Morning KC, wah sungguh work hard KC ni..ahad pun ke tmpt kerja..
eh, nape x leh beli KC? ramai org ekk?

My Little Diary said...

long Q...???
student2 beli buku tu sbb dorang dpt voucher BB1M

i dpt gak...muahahaha...
bakal berada di dlm Q tersebut..!
;p

Tina Othman said...

haritu pergi MPH midvalley pun que panjang, org redeem voucher tu kot

takpelah lain kali lah kan kc

susumanis said...

no wonder..popular ampang point pun long q yesterday kc :)

cheqna said...

kalu q panjang cheqna pun malas jugak =)

Huda said...

seronoknya tengok buku banyak2 ni, jeles..

Pok Amai-Amai said...

Sde jualan murah ke?

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
LF tengok KCL ni productive lady ... just cannot sit there ... sekurang2nya baca nobel ... Teruskan tapi jangan lupa kerehatan diri. My salam to your hubby.

alinac lover said...

hehe.. best jgk buku buku tu ek

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kakchik...rindunyer. adik busy sgt2 skrg ni.awal april dah nk blk malaysia.akak ada kwn nak sewakan rumah di area bangi?huhu.

akak...adik sukanyer, byk novel tu.tp bab beratur panjang tu yg tak mampu tu..mls nk beratur

qemaishak said...

Ramai yang g beli guna baucer 1malaysia tu kot kakchik.. lamanya qema tak beli novel.

wahida said...

lor...long q pulok...buku semua dah best dah tu...baru ingat nak pinjam bila cinta bertasbih tu...hehe...

Mama Ema said...

terbantutu sudah nak beli novelkan..

Daddy Ziyyad said...

saya pun dah lama tak beli buku..

pasal parking lot kat shopping complex, mmg saya pun selalu lupa! haha

diana said...

LUPA LETAKKERETA KAT MANA??HEHEHEH..
LAWAK LA KAKCHIK NI..:)

miloais milo said...

popular ada buat sales kat sana beb...
hari tu iols dapat e-mail pasal sales ni... tu pasal long-Q

kakcik said...

Sama situasi dengan kakcik pada Sabtu lepas. tak sanggup beratur punya pasal, novel yang dah diambil, kakcik letak je balik.

aDisH.sHidA said...

wah..bagus nya aiman....kalau tak puas la KC berdiri nak bayar..

Melati Qistyna's Mummy said...

Tulah, yg dpt vocer tu kc, dorg kena perabih b4 expired ...

kemboja puteh said...

best yer kak buku2 tu.. nnt tinie try carik k. muahhhh, thanks for info