Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Masam Manis atau 3 Rasa?

Makan di tengahari Sabtu yang mentari senyum ala-ala mahal untuk kita semua. Baik untuk beriadah atau layan mata yang mahukan bantal. Tapi maaf ye Ella, kau ada "paperwork urgent" harini. Get up and get ready, lupakan itu bantal. Makanya saya vrommm lelaju di pagi Sabtu menuju destinasi. The road is so clear sebab korang cuti ari ni, kannnn*hepi*

Order Ikan Bawal Tiga Rasa. Yang sampai rasanya seperti Bawal Suwit Sour. Keliru. 


4 comments:

-gedek! said...

tukang masak tu yg keliru...

Puan Kutu said...

nmpk makanan time perut tengah mendidih ni memang menggoyang iman..:)

laskar pelangi said...

eh cam mane eh beza dua menu tu? compius dah..huhu ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kadang2 adik pun keliru. order 3 rasa dpt masam manis..huhu