Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Gila Lavender


Lavender Spa Exfoliating Bath Scrub. 4 empty bottles, 1 opened and 1 spare ~ menunjukkan betapa cintanya dengan 'bath scrub' keluaran Guardian ini. 

Wet tissues dalam henbeg ~ sangat berguna saat diperlukan. 

Buat wangi dalam kereta.

Punnn ... lavender. Tanam pokok Lavender patutnya ko ni Ella. Hihi.




18 comments:

Yatie said...

samalah, akak pun suka sangat bauan lavender ni..lembut je..nyaman gitewwww...

firuz aka MDT said...

saya pun ada scrub tu.. :)

Cikpuan rara said...

sis kena tukar nama jd cinta lavender.hehehe

Ibu Darwisy said...

hehehe..kite lak kureng bau lavender ni..ucuk la KC bau lavender ni..x tahan..

Pok Amai-Amai said...

KC, lavender menenangkan. Thts y kite pun jatuh hati. Hiks!

Cik Ina Do Do Cheng said...

samalah kita cik ina pun suka bau lavender.air freshner kat rumah pun bau lavender.

sudipVSsenduk said...

wet tisu wajib ada dalam handbag & kereta saya..

kakyon said...

elok sangatlaa ella..awk tanam pokok lanenda..ada bnyk jual kat sg buloh.akk pun suka haruman lavenda.

Chekgu Azrine said...

kak KC..saya suka tgk drama dingin lavender.. ada kena mengena tak?? hehehe.. gurau2 pg jumaat..

laskar pelangi said...

semua nak lavender.akak kena tanam pokok lavender dh ni..hihi

Tina Othman said...

mmg peminat lavender ye kc

qemaishak said...

best bau lavender ni:)

diana said...

tak boleh la bau lavendar..pening..:P

munna said...

MUNNA PUN SUKA BAU LAVENDER ..LAGIPUN WARNA PURPLE MUNNA LIKEE

Rozzana said...

Ella..me love lavender too...dan lagi satu kan...warnanya purplish! ingat tu tau...hehehehe

Alin Marlini said...

kak chik..Alin pun suka sangat lavendar ni..hehehe

Izan Ishak said...

kakchik, izan pun suka bauan lavender!

Mooniqueen said...

Hehehe...saya suka lavender bukan sebab bau dia tapi suka color purple tu.. Mcm best je,. Hheh... Scrub tu sama Dah dengan saya,.softlan pun saya amek lavender..