Wednesday, February 29, 2012

Lecka Lecka

Good morning Friends. Selamat Datang bulan Mac. Birthday abah saya, bestfriend saya dan anak buah saya bulan ni.  OK. Meh kita mulakan pagi ni dengan menyejukkan hati yang panas gara-gara berbagai insiden di pagi ini dengan menjamu mata di Kafe Lecka Lecka. Sedap. Paling penting .. jauh lebih murah dari harga competitor dengan kualiti yang lebih kurang sama.




Satu bekas 2 scoop. Mine yg ada colourful choc rice tu ~ Ricotta Cheese + Crunchy Biscotti. Aiman ambek Ferroro Rocher + Mocha. 4 scoop ni, RM14 sahaja. Far away cheaper than the competitor, right. OK la. Sekian Entry berkongsi rasa dengan readers semua. Got to go. Time Kasih baca ye. Bye.



20 comments:

Cho Zila said...

kat manani yerk... tak pernah lak terserempak...

kakchik@ella said...

@Cho Zila .. kat E-Curve, Mutiara Damansara.

POSH76 said...

lecka2 ni mmg sodap!!!

Melati Qistyna's Mummy said...

Fuhhh... Byknya pilihan yg sejuk2...

L said...

kirim satu kat L.. huhu..=)

YAYA AZURA said...

sbar je tengok pics atas tu..
lecka-lecka ??
nama pun dah unik...

Mama Likha said...

sib baik tak Likha Likha kan kc... hiks..

wujud lg lecka lecka ni.. dah lama dh....

kakcik said...

Gigi kakcik dah tak tahan kena ais. :(

Pok Amai-Amai said...

Bestnya...kat ne ni KC?

Daddy Ziyyad said...

KC, bagi lokasi lecka2 ni...nak try..mmg cheaper than its' competitor

CikLilyPutih said...

i like lecka lecka..

ainnoraini said...

tak pernah cuba lagi KC...mesti sedapkan...

Tina Othman said...

yg competitor tu pun tina tak penah try lg, kesiannya lah, nanti kalau pergi ikea boleh lah try

Alin Marlini said...

murah dr Tutti Frutti

munna said...

sedapnya aiskrim.... bulan ni anak munna pun sambut birthday juga KC

Anonymous said...

WAH KC, MAKAN AISKRIM KAT TEMPAT STANDART2 JE, AISKRIM BIASA2 TAK MAKAN...

kakchik@ella said...

Cik Anonymous .. aiskrim malaysia feveret KC. yg perisa "asam boi" tu. tp skrg .. mana nak cari ye? Cik Anon buatkan bole? hihihi.

rATu kEBaYA said...

klu harga berpatutan dan rasanya lebih baik.. haruslah yang berpatutan tu yang menjadi pilihan kan..

laskar pelangi said...

wink2! ni buat rasa nak g makan aiskrim ...huhu~~

Peri PiA said...

xpenah try,nti tguu hihi

ehem b'day pia pon mac :P